фитнес

Fun.Fit

arts_blue_line екипировка за фитнес
представяне grey_line

Fun.Fit e компания, посветена на това да помогне на хората да повишат качеството си на живот, чрез най-добрите фитнес методики!

Функционален фитнес:
Най-общо казано, понятието „функционален фитнес“ е да тренираме нашето тяло, за да се справя с истински ситуации в ежедневието по-ефективно, по-безопастно и по-икономично. Без значение дали това е да подобрим играта си на баскетбол, да местим мебели и тежки предмети с лекота, да се катерим, бягаме и ходим ефективно – функционалният фитнес е посветен на това, да повишим качеството си на живот! Функционалният тренинг се фокусира върху упражнения както с тежести, така и със собствено тегло на тялото. Гравитация, ловкост, баланс и координация - всички тези качества спомагат да бъдем способни да се справяме с истински неща от ежедневието ни, с истински движения – не просто да вдигаме определено количество тежести, в определена амплитуда, предизвикана от някоя машина в залата! Тук ние не тренираме толкова конкретният мускул, колкото самото движение – точно така, както използваме нашата мускулатура, за да бутнем автомобил, скочим бързо, за да спасим дете, излязло на улицата или съумеем да запазим баланс, при каране на сноуборд или сърф. Нещо повече – тренирайки мускулите си изолирано, ние си правим „лоша услуга“, защото тренираме и нашата Централна нервна система да използва всеки мускул поотделно – нещо, което природата абсолютно отрича! Разполагаме с над 600 мускула и дори при невинното четкане на зъбите или посягане за да вземем нещо, изискват ангажирането на далеч повече от един мускул. Ако искате не само да изглеждате добре, но и Вашата добре оформена визия да има функционално изражение, а не просто „напомпана“ мускулатура,функционалният тренинг е ключа, който търсите!

Детски тренировки
Ние знаем, че децата са най-важното нещо на този свят! Знаем също и тъжната статистика – все повече деца страдат от обездвижване, наднормено тегло и всички съпътстващи заболявания.Добрата новина е, че това нещо може да се промени! Вярвайки, че можем да засилим интереса на децата към движението, чрез провокиране на тяхното любопитство и въображение, ние сме се посветили на разработването на програми, под формата на увлекателни игри, имащи за цел да подобрят състоянието на опорно-двигателния, мускулния, и кардио-респираторния апарат на детето. Нашата цел е всяко дете да се възползва от правото си да расте здраво, активно и жизнерадостно в свят, където движението е станало негов избор!

Други школи по фитнес в София

 
Star Club Fit & SPA

Because FIT is the new RICH Точно така-Да си богат, означава да си във форма! Искате перфектно ...още

 
СК "ДЕМА"

15 ГОДИНИ СК ДЕМА – Най-добро място за спорт и възстановяване!   СК ДЕМА ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

 
Център "Lion Sport"

Спортният център предлага разнообразни спортни и танцови занимания за всяка възраст и вкус, за ...още

 
Спортен Клуб Нео

Спортен Клуб “Нео” е създаден от професионални спортисти през есента на 2011г. Един от ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft