фитнес

Star Club Fit & SPA

arts_blue_line екипировка за фитнес
представяне grey_line

Because FIT is the new RICH
Точно така-Да си богат, означава да си във форма! Искате перфектно тяло или просто желаете да сте в кондиция? Независимо от целта, ние ще ви помогнем. С тренировка във фитнес зала или на открито, нашият фитнес инструктор ще създаде програма, изработена специално за вас- съобразно иднивидуалните нужди на тялото. Тя може да включва тренировка с тежести, функционални упражнения със собствената тежест на тялото- на открито или в зала, упражнения във вода, йога и т.н. Нашият подход се основава на комплексни упражнения за цялото тяло, които развиват функционалните възможности на организма и ни поддържат в здравословна форма и килограми. Фитнесът не означава „МУСКУЛИ“, фитнесът означава „ЗДРАВЕ“.

ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР
Защо да използвам персонален треньор?
Ролята на треньора:

  • Да ви „отведе“ от формата, в която сте в момента-до формата, в която искате да бъдете.
  • Да ви мотивира!
  • Да направи тренировката — НАЙ-ДОБРАТА ЧАСТ ОТ ВАШИЯ ДЕН!

ЦЯЛОСТНА ПРОГРАМА  “NEW ME”
Нашата цел не е поредната продадена карта. Нашата цел е да създадем нов начин на живот чрез методите на Холистичния подход за Хранене, Движение и Почивка и хармонично развитие на ТЯЛО-ДУХ-МИСЪЛ .
Ключът към здравето , това са физическата активност, правилното хранене и     целенасочената почивка. Когато работим много ни трябва и истински релакс. Когато тренираме постоянно, тялото възстановява загубената енергия до изходното ниво, плюс допълнителни 30 %, които ни карат да се чувстваме свръх заредени с енергия след 24 часа. Когато тялото влезе в този режим, умората остава на заден план. Шефът ви ще бъде удивен от вашата работоспособност, близките ви ще се чудят на ентусиазма ви, а ако вие сте началника-горките подчинениJ
 
Тъй кто ние залагаме на холистичния подход към човешкото тяло, нашият екип от специалисти ще създаде програма, която ще ви даде правилните физически упражнения, хранителен режим и умствени и духовни техники под формата на йога, медитация . Този подход ще ви даде възможност да промените цялостното си отношение към живота, както и да придобиете нови умения за самоусъвършенстване и самодисциплина.
От своя страна хранитения режим е изключително важен и не езадължително да бъде скъпoструващ. Храната е нашето лекарство, но каква да бъде дозата? Това ще ви каже нашият специалист по хранене.
За повече информация се обърнете към нас в StarClub.

Други школи по фитнес в София

 
СК "ДЕМА"

15 ГОДИНИ СК ДЕМА – Най-добро място за спорт и възстановяване!   СК ДЕМА ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

 
Fun.Fit

Fun.Fit e компания, посветена на това да помогне на хората да повишат качеството си на живот, чрез ...още

 
Център "Lion Sport"

Спортният център предлага разнообразни спортни и танцови занимания за всяка възраст и вкус, за ...още

 
Спортен Клуб Нео

Спортен Клуб “Нео” е създаден от професионални спортисти през есента на 2011г. Един от ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft