йога

Mettasense

arts_blue_line екипировка за йога
представяне grey_line

Mettasense е място, създадено да обединява хора на различни възрасти, с различни професии и интереси, водени от едно и също желание - да подобрят качеството на живота си, да придадат точно толкова „вкус” на ежедневието, колкото им е необходимо, за да се чувстват жизнени, уравновесени и щастливи.

Когато прекрачите прага на Mettasense се озовавате в едно стилно пространство, където преобладават белия цвят и светлото дърво. В комбинация с много светлина, те създават усещане за свобода, пространство и чистота. Естествените материи и меките тонове отпускат сетивата и носят топлина и уют.

Mettasense предлага разнообразие от стилове и нива на йога, терапевтични процедури, приветлив екип от йога учители и обслужващ персонал, удобни съблекални с душ кабини и гардеробчета с индивидуално заключване, уютна зона за почивка и приказна японска градина.

Mettasense подобрява живота ви като допринася за постигане на по-добро здраве, себепознание и възприемане на света, и води към вътрешно равновесие, жизненост и духовно усъвършенстване.

Mettasense връща усмивката, приключенския ви дух и любовта.

Йога за деца

Естествената гъвкавост и чувство за равновесие помагат на децата да усвояват йога позите много по-лесно и да напредват много по-бързо от възрастните. Децата имат естествено влечение към приключения, нужно е само малко поощрение, а повечето са и естествени имитатори. Ако ви наблюдават да изпълнявате редовно йога упражнения и те самите ща пожелаят да се включат. Децата трудно задържат вниманието си задълго върху нещо, затова и Йога за деца е интерактивен процес, в който децата научават позите под форма на игра. Тази практика по забавен начин помага за физическото здраве на децата, засилва мускулната им активност, гъвкавостта им, развива въображението и уменията  да изразяват емоциите си и да изследват своите усещания.

Йога за родител с дете

Насочеността на този вид йога практика е укрепване на психологическата връзка между родител - дете, важна за пълноценното израстване на детето и подобряване на комуникацията, посредтвом увлекателни йога занимания поднесени под формата на игра. Йога родител с дете дава възможност и за комуникация на родителите по между си, събрани  от една обща цел, възпитаване на децата си от ранна детска възраст към здравословен начин на живот и сплотяване на семейните отношения.

Други школи по йога в София

 
Къщата на Мая

Йога е изкуство и наука за самия живот. Тя се свързва с еволюцията на човешкия ум и тяло. Ето ...още

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

 
You Yoga

Всичко е взаимосвързано. Мислите, чувствата и действията се обединяват, за да възкръснат в живот в ...още

 
Оя - Кътче за Хармония

Оя – Кътче за Хармония е място, в което всеки е добре дошъл. Посрещаме тези, прекрачили ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft