йога

You Yoga

arts_blue_line екипировка за йога
представяне grey_line

Всичко е взаимосвързано. Мислите, чувствата и действията се обединяват, за да възкръснат в живот в лекота и хармония с вътрешния и външен свят. Йогата е това сливане. В You Yoga вярваме, че йогата не е отговор на всички проблеми или решение за сбъдване на нашите мечти. В You Yoga вярваме, че йогата е един път, избор, който помага, центрира тялото и мислите, прави ни здрави и с повече способност за радост, движение и свързване.

You Yoga работи с различни техники, за намаляване на стреса, повишаване капацитета за справяне с ежедневието, възстановяване след раждане, овладяване на негативни емоции, активиране и стягане на тялото, изграждане на навици и техники, които помагат за самоконтрол на мислите и емоциите, така че действията да допринасят за смислен, здравословен и полезен за нас и околните живот.

Практикуването на йога, което предлагаме е много лично преживяване, но неизменно се превръща в мощен инструмент за трансформация. Ще ви отведе на друго ниво във всички аспекти на вашия живот, включително кариера, взаимоотношения, учение, фитнес и творческо изразяване.

Йога за деца
Йогата помага на децата да бъдат здрави, усмихнати и спокойни. Тя укрепва имунна им система, развива креативността им и допринася за доброто им физическо състояние. Децата лесно и неусетно ще учат йога асаните под формата на игра. Часът е представен лесно, достъпно и интересно. Включва пози, които допринасят за правилната стойка на детето, отпускат и огъвкавяват гръбнака, разтягат и раздвижват всички групи мускули. Практиката е подходяща за деца, които никога не са се занимавали със спорт, както и за такива, които спортуват активно.

Мама и бебе
Тoзи йога клас е специално развит за майките с деца до 1 годинка.  Не се изисква да имате предишна физическа подготовка, тъй като позите са лесни и достъпни . Практиката има за цел да помогне на майките да се отпуснат и да релаксират, а на бебчетата да получат нужното им раздвижване чрез плавни движения и масаж. Позите, които са включени са насочени към укрепването на кръста и гръбначния стълб, тъй като по време на бременността тази част на тялото е била много натоварена.Често жените се сблъскват с така наречената диастаза – разделяне на мускулите на корема. Чрез дихателни техники и физически упражнения ще укрепим коремните мускули и ще подпомогнем възстановяването им. Ще раздвижите всички сухожилия и стави без излишно натоварване и най-важното – ще прекарате един забавен и усмихнат час с вашето дете. Препоръчваме да започнете практиките най-рано след 6-тата седмица при естествено раждане и по-късно след цезарово сечение.

Други школи по йога в София

 
Къщата на Мая

Йога е изкуство и наука за самия живот. Тя се свързва с еволюцията на човешкия ум и тяло. Ето ...още

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

 
Оя - Кътче за Хармония

Оя – Кътче за Хармония е място, в което всеки е добре дошъл. Посрещаме тези, прекрачили ...още

 
Клуб "Йога и приятели"

Курсове по интегрална йога (водени на български или английски език); Семинари и йога ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft