сърф

eXploring

arts_blue_line екипировка за сърф
представяне grey_line

Ако искате да изживеете нещо различно, да избягате от сивотата на ежедневието, да задоволите жаждата си за адреналин или да почувствате свободата и близостта на природата свържете се с нас и ние ще ви предоставим тази възможност.

"eXploring” е агенция, занимаваща се с приключенски спортове и туризъм като: уиндсърф и кайт сърф обучение, отдаване на екипировка под наем, яхтен туризъм и отдаване под наем на яхти със и без екипаж, курсове по ветроходство, катамарани, каяци, преходи в българските планини, ски и сноуборд, организиране на прояви, детски лагери, тимбилдинг, както и всякакъв род занимания, свързани с алтернативния туризъм и спорт.

 • Уиндсърф и Кайт сърф

Уиндсърф курсове и лагери за начинаещи и напреднали от всички възрасти. Индивидуално и групово обучение.
Ако искате да изпитате истинското удоволствие от този прекрасен спорт, ние ще ви предоставим тази възможност.

Уиндсърф обучение за начинаещи.
Разполагаме със нова и съвременна екипировка, която позволява много бързо и лесно да се достигне до нивото, при което карането на сърф е истинско удоволствие. Професионалния подход на инструкторите ни и утвърдените методи за обучение ще направят приятно и ползотворно вашето обучение.

Уиндсърф обучение за напреднали.      
Предоставяме ви възможност да усъвършенствате сърф уменията си, с помощта на опитните ни сърф инструктори, като научите например: техника за глисаж, джайбове, скокове или най различни трикове.

 • Детски сърф лагери.

Истинско приключение за децата, полезно за физическото им развитие и възпитаващо любов и уважение към природата. Запознаване с теория на ветроходството, безопасност, сърф уроци, много игри и всякакви забавления. Специализирана екипировка позволяваща обучение дори и на 5-годишни деца.

 • Кайт сърф обучение
 • Курсове по ветроходство

Предлагаме ви практически курсове за управление на килова ветроходна яхта и катамаран.

 • Основни принципи на ветроходството
 • Навигация
 • Управление
 • Възли
 • Правила за безопасно плаване
 • Катамаран

Предлагаме ви курсове за начинаещи ветроходци и обучение за управление на катамаран.
Правоспособните ветроходци могат да наемат при нас катамаран самостоятелно, а тези които искат просто да усетят тръпката да се движиш бързо с помощта на вятъра могат да наемат катамарана с шкипер.

 • Каяци

Наемане на каяци за разходка в залива на Аркутино и устието на река Ропотамо. Разполагаме с 3-местни, 2-местни и 1-местни каяци "Sit on top". Изключително подходящи за море както за спокойна вода, така и за сърфиране по вълни.
Насладете се на красотата на един от последните незастроени плажове в България и изумителната природа в района на река Ропотамо.

 • Обучение по ски

Обучение по ски за начинаещи и напреднали. Ски лагери.

 • Други приключения

При проявен интерес “eXploring” може да организира и други приключенски занимания като бънджи скокове, рафтинг, парашутни скокове, пилотиране на самолет, полет с балон, тимбилдинг и всякакъв вид дейности с подобен характер.

 • И oще...

Плаване с яхта
Преходи

Други школи по сърф в София

 
Board Academy

“Board Academy” е утвърдена спортна академия, която предоставя на децата Ви ...още

 
Cosmos Sport

Ние от Cosmos Sport сме ориентирани към обучението на деца и създаването и развиването на ...още

 
KiteBg

Ясен (snow-kite, kayak) Тел.: +359 887 771 300 skype : kayaso Димо (snow-kite, ...още

 
Crazy Island

Crazy Island е спортен клуб, член на БФВ Нашата цел е да развиваме и популяризираме ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft