сърф

Crazy Island

arts_blue_line екипировка за сърф
представяне grey_line

Crazy Island е спортен клуб, член на БФВ

Нашата цел е да развиваме и популяризираме спортовете уиндсърф и кайт в България и да спомогнем за това българските кайт- и уиндсърфисти да надскочат националното ниво и да сравняват постиженията си с тези на всички останали в световната кайт- и уиндсърф общност.

Освен тренировки за състезателите на клуба, Crazy Island организира отворени тренировъчни програми и лагери за всички нива с водещи световни състезатели.

Работата с деца е един от приоритетите на клуб Crazy Island. Искаме да предложим оптимални условия и тренировъчна програма специално за деца. Ще насърчаваме любовта им не само към спортовете уиндсърф и кайт, но и към природата изобщо като алтернатива за пълноценен и хармоничен живот. Освен физическия аспект, социалните и образователни ценности на спорта ще развият мотивацията, уменията и готовността за лични усилия. Ще научат децата да бъдат част от екип и да постъпват спортсменски.

Клубът ежегодно организира регатата Crazy Island Open, едно от най-интересните мултидисциплинни състезания по уиндсърф и кайт.

Клубът разполага със спортна база на о-в Гьокчеада/Турция

За състезатели
Лагери и видеоклиники с водещи световни състезатели.

Работа с деца
Това е един от приоритетите на клуб Crazy Island. Искаме да предложим оптимални условия и тренировъчна програма специално за деца. Ще насърчаваме любовта им не само към спортовете уиндсърф и кайт, но и към природата изобщо като алтернатива за пълноценен и хармоничен живот. Освен физическия аспект, социалните и образователни ценности на спорта ще развият мотивацията, уменията и готовността за лични усилия. Ще научат децата да бъдат част от екип и да постъпват спортсменски.

Алтернативни занимания
Ски/сноуборд лагери в Австрия

Други школи по сърф в София

 
Board Academy

“Board Academy” е утвърдена спортна академия, която предоставя на децата Ви ...още

 
Cosmos Sport

Ние от Cosmos Sport сме ориентирани към обучението на деца и създаването и развиването на ...още

 
eXploring

Ако искате да изживеете нещо различно, да избягате от сивотата на ежедневието, да задоволите ...още

 
KiteBg

Ясен (snow-kite, kayak) Тел.: +359 887 771 300 skype : kayaso Димо (snow-kite, ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft