йога

Спортен Клуб "Никон"

arts_blue_line екипировка за йога
представяне grey_line

С какво се занимаваме?
Съществуването на Спортен Клуб Никон започва през 2000 г. като клуб по Карате. През своята близо десет-годишна история неговите членове се налагат убедително в българското Карате (WKF), поставяйки "Никон" на една от челните позиций в развитието на този спорт у нас. Състезателите на клуба са носители на многобройни републикански титли и межународни медали. Значителна част тях представят както клуба ни, така и България на международно ниво, като членове на националния отбор по Карате.
С годините и успехите, нашият клуб се разви и като логично последствие това доведе до отварянето на нашият първи Спортен Комплекс "Никон". Така ние сме с крачка по-близо до мечтата на всеки спортист - да направим спорта удоволствие достъпно за всички.

Какво предлагаме:
Тренировките по Карате се провеждат всеки ден. За начинаещи има всеки понеделник, сряда и петък, а за напреднали и членове на отбора всеки ден след тренировките за начинаещи.
Карате може да се практикува от всички - без значение от пол и възраст. В клуба ни един до друг тренират, както деца на 3-4 годинки, така и техните родители. Тренировката и степента на трудност на упражненията са изцяло съобразени с нивото на трениращият. То се определя от това дали е начинаещ или вече има защитенна "кю" степен на изпит пред комисия от клуба. Карате развива в трениращите го не само физически качества... Наред със силата, издържливостта и бързината на рефлексите, Карате развива психическа издържливост, твърдост на характера, спортен дух и морал. Не на последно място при нас се създават прителства, които остват за цял живот..

Състезания:

Състезанията са логичното продължение на тренировките. Те са мястото, където всеки показва какво ниво е достигнал, осъзнава грешките си и учи се от тях. Спортен Клуб "Никон" има силни позиций и множество представители в националният отбор на България, което дава невероятни възможности на състезателите решили да се занимават с Карате на по-високо ниво.

Спортен комплекс "Никон" предлага на всички състезатели да ползват базата безплатно (фитенс, сауна, спортна зала), което дава възможност за правилна подготвка, каквато би трябвало да е достъпна за всеки елитен спортист. Главен иструктор е Николай Цанев (вице-световен и вице-европейски шампион), който има над 20 годишен състезателен опит и още 10 годишен треньорски, белязан с безброй успехи на национално и международно ниво. В този смисъл в никакъв случай не бихме преувеличили ако кажем, че ПРИ НАС ТРЕНИРА БЪДЕЩИЯТ ЕЛИТ НА БЪЛГАРСКОТО КАРАТЕ...


Заповядайте при нас и няма да си тръгнете разочаровани!

Други школи по йога в София

 
Къщата на Мая

Йога е изкуство и наука за самия живот. Тя се свързва с еволюцията на човешкия ум и тяло. Ето ...още

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

 
You Yoga

Всичко е взаимосвързано. Мислите, чувствата и действията се обединяват, за да възкръснат в живот в ...още

 
Оя - Кътче за Хармония

Оя – Кътче за Хармония е място, в което всеки е добре дошъл. Посрещаме тези, прекрачили ...още

© 2020 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft