ски

Ски училище "Сноу Фън"

arts_blue_line екипировка за ски
представяне grey_line

Ако искате да изживеете емоциите на снежните спортове, да научите повече за техниката на ските и сноуборда, в съчетание с невероятната и неповторима природа на Боровец, ски училище "Сноуфън" ще се погрижи всичко това да стане реалност. Екипът ни, ръководен от директора, шампион по ски и дългогодишен треньор на националния отбор на България, има за цел всички наши гости да почувстват неповторимото удоволствие от бялата магия и усвояват ски и сноуборд техниката - правилния и най-бърз път към удоволствието. Ние създадохме за вас различни снежни програми, които да задоволят вашите изисквания от времево и финансово естество. Дори и за скиорите, които нямат физическата възможност да ни посетят, разработихме самоучител "Фън скиинг" в 4 части - за начинаещи, средно напреднали, напреднали и експерти, които дават богата информация за алпийската ски техника и упражненията, необходими за нея. Качествената екипировка и сервиза са от изключително значение за изхода от обучението и положените усилия. Ето защо ние предлагаме висококачествено ново оборудване от "Атомик", където ще намерите ски и сноуборди за различни възрастови групи и класове. Ако ни посетите, ще се убедите, че предлагаме висококачествени услуги на конкурентни цени.

Предлагаме специално обучение по ски и сноуборд по програмите:

  • Специално обучение - Този вид обучение съчетава индивидуалните практически занимания и тяхното анализиране. Акцента е изключително върху отработването на елементите и правилното им изпълнение. Благодарение на заснемането им при разучаване на ски техниката обучаващият се има възможност да наблюдава своите постижения и грешки и така ще добие реална представа и ще се акцентира върху нещата, които трябва да коригира, за да спести време и усилия при усвояването на техниката. Подходяща е за възрастни, които искат да знаят повече за техниката и тяхното ниво. Предлагаме 1,2,3 и 4 часово обучение с инструктори, владеещи български, английски, немски и руски езици.
  • Индивидуално обучение - Индивидуалният урок е един ефективен метод за усвояване на ски техниката. Персоналното занимание има за цел да доведе до максимална ефективност. Този вид обучение е напътстван единствено от вашите индивидуални желания,физически особености и психически състояния. Ако имате проблеми от техническо естество или пък изоставате в групата,това е начина да наваксате изгубеното удоволствие. Ако пък сте взискателен към ски техниката и усвоявате бързо методиката,този вид обучение и добрата преценка на инструктора ще ви спести време и 6те се насладите бързо на прекараното време по пистите или пък извънпистово каране. Може да поверите детето си в сигурни ръце като бързо ще усвоява техниката и ще се забавлява.
  • Групово обучение:

ЗА ВЪЗРАСТНИ
Груповото обучение за възрастни е обединение на наколко човека (обикновенно от 4 до 10) в една обща група според съответното ниво - начинаещи, средно напреднали и напреднали. За да може тази група да запази целостта си, учителите на "Сноуфън" са подготвени да организират и съчетаят непознатите хора. Заражда се едно ново приятелство с човек, доскоро непознат в редицата. Но и тука индивидуалния подход на учителя намира практика. Чрез неговата професионална преценка той намира верните психологочески и практически съвети към всеки обучаващ се.

ДЕЦА
Единственото сигурно и важно нещо за децата е играта. И в ски училище "Сноуфън" тя намира практика за нашите най-малки клиенти. Чрез правилния психлогически подход и упражнения, под формата на игра, всички деца бързо усвояват техниката и се забавляват. Така родителите спокойно могат да се наслаждават на собственото си каране.

Други школи по ски в Боровец

 
Ски център "Алпин"

Ски център „Алпин“ разполага със ски училище с учители професионалисти в зимните ...още

 
Ricky Ski School

Мечтаеш си да покориш белите писти, но не си се качвал на ски, караш малко или си добър скиор и ...още

 
Ски и Сноуборд училище "Snow Masters"

Идеята на училището ни е да привлечем повече хора към зимните спортове, да им покажем ...още

 
Ски училище "Ресми"

Ски училище "Ресми" ...още

 
Ски училище Хотел Самоков

Ски училище Хотел Самоков , Боровец е създадено през 1998 г. и с основание се счита за едно ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft