ски

Ски и Сноуборд училище "Snow Masters"

arts_blue_line екипировка за ски
представяне grey_line

Идеята на училището ни е да привлечем повече хора към зимните спортове, да им покажем удоволствието от ските и сноуборда, невероятните гледки и чистия въздух. Да помогнем за правилното усвояване на техниката, да ги научим да уважават планината и да се възхищават, да им подарим едно ново усещане, тръпка, развлечение, начин на живот.

Предлагаме обучение на високо европейско ниво. Инструкторите ни са професионалисти завършили НСА и положили необходимите изпити.

  • Детско ски училище (над 4 години)

Децата обожават ските. Те изпитват удоволствие от снега, скоростта и движението, което допринася за по-бързото им обучение. Нашите ски - учители знаят колко важна е мотивацията и осигуряват позитивна, освободена от стрес обстановка, като една от главните стъпки към забавлението и успеха.

Високото ниво на разбиране, съчетано със специални способи на обучение, помагат на децата да свикнат със ските по–лесно и да развият възможности, касаещи стила и техниката им в бъдеще.

Дори младите напреднали скиори ще прекарат добре. Те ще обожават бързите ски писти и отличните уроци по техника на каране.

Нашите инструктори не се грижат за децата Ви само по време на курса, но те също така се грижат за тях по време на обедната почивка. Ние гарантираме целодневна грижа за децата Ви.

В края на седмицата ние организираме състезание, в което всички деца взимат участие и разбира се всяко дете получава сертификат.

  • Сноуборд уроци деца

Можете да бъдете сигурни, че ние ще се грижим добре за Вашите деца и ще ги обучим професионално. Забавлението и удоволствието при сноубординга лежат в центъра на нашите занимания. Децата се учат как да карат сноуборд по един занимателен начин /под формата на игра/ с помощта на нашите професионално подготвени инструктори по сноуборд.
Основните цели на нашите курсове е способността за контролирано каране на сноуборд по сините писти, а така също и правилна техника на използване на съоръженията. Децата придобиват опит на стръмни склонове и в сноупарка. Те научават физическото съотношение между техните собствени движения и борда. Още по лесно, те са в състояние да правят първите трикове, да карат на switch и се научават да  карат на "half pipe" и "boarder cross".
Ние ще Ви покажем специфични упражнения и ще ръководим и наблюдаваме Вашето развитие с цел да сме сигурни, че прилагате на практика Вашите завои правилно.

  • Ски уроци възрастни

Ски & сноуборд училище SNOW MASTERS гарантира най-безопасно и най-бързо навлизане в света на зимните спортове. Вие ще научите всички необходими основни техники и умения за каране на ски.
Ние ще Ви покажем специфични упражнения и ще ръководим и наблюдаваме Вашето развитие с цел да сме сигурни, че прилагате на практика Вашите дъги и завои правилно.

  • Сноуборд уроци възрастни

При правилно преподаване и практикуване на всички основни умения и техники Сноубординга е детска игра и е изключително забавен. Нашите перфектно обучени сноуборд - учители ще Ви дадат най-добрите съвети и ще Ви покажат трикове, които ще скъсят Вашия път до превръщането Ви в "board pro". Ние ще Ви покажем специфични упражнения и ще ръководим и наблюдаваме Вашето развитие с цел да сме сигурни, че прилагате на практика Вашите завои правилно.

  • Индивидуални уроци
  • Фрирайд обучение

Други школи по ски в Боровец

 
Ски център "Алпин"

Ски център „Алпин“ разполага със ски училище с учители професионалисти в зимните ...още

 
Ricky Ski School

Мечтаеш си да покориш белите писти, но не си се качвал на ски, караш малко или си добър скиор и ...още

 
Ски училище "Ресми"

Ски училище "Ресми" ...още

 
Ски училище "Сноу Фън"

Ако искате да изживеете емоциите на снежните спортове, да научите повече за техниката на ските ...още

 
Ски училище Хотел Самоков

Ски училище Хотел Самоков , Боровец е създадено през 1998 г. и с основание се счита за едно ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft