йога

Оя - Кътче за Хармония

arts_blue_line екипировка за йога
представяне grey_line

Оя – Кътче за Хармония е място, в което всеки е добре дошъл. Посрещаме тези, прекрачили нашия праг с любов, радост и спокойствие. Приемаме всеки такъв какъвто е, без осъждане, сравнение, антипатия или критика. Можем да се опитаме заедно да приемем нашите съдби, ограниченията и предизвикателствата пред нас. И така неусетно да се почувствамекато у дома си.

И единственото, което ни остава е да отворим сърцата си и да пуснем Хармонията в телата и душите си.
Пътищата да постигнем Хармония са много и всеки от нашите преподаватели и инструктори ще ви покаже магията им. Дервишка йога, Кундалини йога, Акройога, Констелации, EMDR, техники от енергийната психология като WHEE, EFT, BSFF, TAT, приложни изкуства, рисуване, смехотерапия... Няма правилен или грешен подход! Всеки избира сам и ние вярваме, че може да намери една вътрешна мъдрост, която ще му позволи да открие себе си.

Помислили сме за всеки от вас. Нашите практики започват всеки ден от 7:00 с медитация и йога за най-ранобудните. За майките с деца сме осигурили детски кът, в който да оставят спокойно най-любимите си същества, и получат свободата да отделят няколко минутки за себе си, без чувство за вина, без притеснения и без ангажиране на други хора. За работещите, които търсят Хармония в обедната почивка сме осигурили душ кабини, за да се върнете ухаещи на спокойствие в забързаните бизнес среди. В следобедните часове сме на разположение за индивидуални сесии и терапии. А вечерите? Вечерите са изпълнени с много на брой изненади – групови занимания по йога,констелации, енергийна психология, EMDR терапия и много други . Има и още – занятия сред природата, на необикновени места в красивата ни страна!

Едно обикновено пространство може да стане необикновено, когато хората са събрани в името на Истината, на Добротата, на Красотата и на Любовта. Малки, големи и още по-големи... Нашите занимания са подходящи за всички на възраст от 3 до 99 години.

Други школи по йога в София

 
Къщата на Мая

Йога е изкуство и наука за самия живот. Тя се свързва с еволюцията на човешкия ум и тяло. Ето ...още

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

 
You Yoga

Всичко е взаимосвързано. Мислите, чувствата и действията се обединяват, за да възкръснат в живот в ...още

 
Клуб "Йога и приятели"

Курсове по интегрална йога (водени на български или английски език); Семинари и йога ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft