йога

Мандала - център за цялостна трансформация

arts_blue_line екипировка за йога
представяне grey_line
Студио „Йога Мандала“ е създадено през 2007 година с цел да предостави безопасно и свещено пространство за духовна и физическа практика. След като 7 години служихме на личната трансформация на всички прекрасни същества, които прекрачиха нашите врати, ние усещаме, че е дошло време за промяна. Една съвсем естествена крачка в нашата еволюция, която ще ни даде възможност да се разширяваме заедно с Вселената. Тази промяна е свързана с преместването в ново, значително по-голямо от сегашното пространство, което нарекохме Център за цялостна трансформация Мандала.

В разширеният център предлагаме палитра от терапии, енергийно лечение, хомеопатия, йога и други практики, свободно дишане, дерматология, консултация по живо хранене, психотерапия, съзнателни забавления, музикални прояви, изкуство и други дейности, допринасящи за нашето развитие като съзнателни Съ-Творци.

Ние вярваме в неограничения човешки потенциал и виждаме всеки като вече напълно реализирано същество. Това ни помага в изграждането на това безопасно и добронамерено пространство, в което всеки е себе си, в което не съществува критика и надпревара.

Йога за децa

Заниманията с деца са под формата на игра, асаните са с имена на животни и растения и те истински се забавляват, развиват себе си, въображението си, концентрацията, самодисциплина, упоритост, издръжливост и много други качества. Стягат се и се разтягат различни групи мускули. Оформя се мускулатурата на цялото тяло. Развиват се мускулите, които поддържат гръбначния стълб изправен, децата придобиват естествен изправен стоеж. Засилва се имунната система и защитните сили на организма. Дихателните практики оформят белите дробове и увеличават притока на прана (жизнена енергия) в организма. Има упражнения, които предпазват от гръбначни изкривявания и лекуват такива. Изпълняват се и упражнения за очите. Изучават се и практики за усъвършенстване на тялото и духа.

Магазин:
  • Постелки за йога
  • Авторски бижута
  • Дрехи за йога
  • Книги
  • Суперхрани
  • Бахови есенции

Други школи по йога в София

 
Къщата на Мая

Йога е изкуство и наука за самия живот. Тя се свързва с еволюцията на човешкия ум и тяло. Ето ...още

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

 
You Yoga

Всичко е взаимосвързано. Мислите, чувствата и действията се обединяват, за да възкръснат в живот в ...още

 
Оя - Кътче за Хармония

Оя – Кътче за Хармония е място, в което всеки е добре дошъл. Посрещаме тези, прекрачили ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft