йога

Арт Йога Студио "Янтра"

arts_blue_line екипировка за йога
представяне grey_line

Арт Йога студио Янтра се намира в тихия софийски квартал Изгрев, непосредствено до Борисовата градина, чиито големи спокойни дървета надничат в прозорците на студиото.
Янтра разполага с няколко помещения – рецепция, зала за групови практики, съблекалня с индивидуални шкафчета със заключване; място за масажи, кабинет за индивидуални консултации и кухня и тераса с място за чай и приказки.
В залата се побират максимум 20 души за йога практики и около 50 седящи места за прожекции, лекции и презентации. Студиото може да бъде отдавано под наем за специални събития и семинари, като допълнителна екстра са мултимедийния проектор и екран за прожекции.

Освен часовете по йога и кунг фу, тук може да преживеете различни видове масажи, да посетите различни лекции, семинари и курсове, както и да направите индивидуални консултации - психологически, астрологически, Таро - четене. Също така, може да се включите в арт-занимания, които да подкрепят проявата на творческата ви природа.

Йога за деца (от 7 до 14 год.)
водещи – Роси и Кали

Йога за деца предлага асана, пранаяма и нада йога занимания. Асаните са физически пози, които са така балансирани, че да въздействат върху цялостното тонизиране и раздвижване на тялото. Помагат за изправяне на стойката и огъвкавяване на тялото. Пранаяма техниките (дихателните техники) освобождават натрупания в ума стрес, увеличават способността за концентрация и водят до успокояване и вътрешен баланс.
Под формата на игри и забавни движения развиваме тялото и духа, продължителност 1 час.

Кунг Фу за деца (7-14г.)
водещ - Румен

Кунг Фу за деца предлага упражнеия за гъвкавост, бързина, координация и сила и техники за самозащита.

Заниманията по Пеене са насочени към звука и финото му въздействие на всички нива. Изразяването на гласа и експериментите с него са важна и необходима част за хармоничното израстване на детето. Известно е, че звукът може да въздейства лечебно, да активизира и възстановява биологичната и психична хармония.

Бебе Йога (от 2 до 6 м.)(от 6 м. до прохождане)
водещ - Елена и Ваня

Игри, песнички, упражнения и масажи за най-малките, с които заедно се забавляваме и общуваме с радост. В две възрастови групи - Първа - от 2 до 6 месеца, водещи Ваня и Оги; Втора - от 6 месеца до прохождането им - водещи Елена и Цвети;

Занимания за майки и техните деца на възраст от 2 до 6 месеца. Препоръчително е детето да може да си държи стабилно главичката. Дори и да не може, но на вас ви се иска да се занимавате със спорт, не се притеснявайте да опитате. Едно занимание от 60мин. ще включва както индивидуални упражнения за майката и за детето, така и комбинирани за двамата. Ако вашето дете реши, че му се спи през този един час, не се притеснявайте, ще имате възможност да тренирате индивидуално, а по-късно в къщи ще опитате упражненията и с бебето.
Заниманията ще включват предимно упражнения за възстановяване след бременност, за мускулите на тазовото дъно, кръст, горната част на гърба, раменете, краката и стъпалата. Носете си удобно спортно облекло, което да не се притеснявате, че можете да изпотите

Йога за бременни

Други школи по йога в София

 
Къщата на Мая

Йога е изкуство и наука за самия живот. Тя се свързва с еволюцията на човешкия ум и тяло. Ето ...още

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

 
You Yoga

Всичко е взаимосвързано. Мислите, чувствата и действията се обединяват, за да възкръснат в живот в ...още

 
Оя - Кътче за Хармония

Оя – Кътче за Хармония е място, в което всеки е добре дошъл. Посрещаме тези, прекрачили ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft