плуване

Zoggs

arts_blue_line школи по плуване
представяне grey_line

Фирма "Х.И.Г. България ЕООД" е официален представител за България на английската марка за плуване ZOGGS и на австралийската марка за бижута BICO AUSTRALIA.

ZOGGS предлага голям асортимент от плувни артикули и аксесоари като: бански за всяка възраст, бански за бременни, шорти, огромно разнообразие от очила и шапки за плуване, тапи за уши, щипки за нос, дъски, педълси, пулбой, плавници, специални детски костюмчета с надуваеми възглавнички, детски неопрени, детски неопренови обувчици от №19 до №34, боди-неопрени за бебета, пояси, ръкавели, торбички, ранички за плуване, хавлийки, джапанки, разнообразие от играчки за най-малките и мн. др. Очилата са с високо качество, всички модели имат UV защита и anti-fog покритие  за да не се замъгляват и изпотяват. Има специални модели с въздушни възглавнички за по-добър вакум. Банските са ушити от уникална висококачествена материя chlorine-resistant, която издържа над 1000 часа в хлорирана вода. Детските летни костюмчета и шапки са ушити от специална Sun Protection UPF50+ материя, която предпазва нежната детска кожа от вредните слънчеви лъчи.
 
BICO AUSTRALIA е основана през 1995г. на Bondi Beach в Австралия. От тогава до сега тя успява да стане глобална марка, която се продава в над повече от 30 страни по света. Със своя уникален и иновативен подход към дизайна, BICO произвежда висококачествени унисекс бижута и аксесоари, вдъхновени от австралийската племенна култура.

Заповядайте на адрес: гр. София, кв. Изток, ул. Акад. Методи Попов 1А с работно време от понеделник до петък от 10:00 до 18:00ч.

Други магазини за плуване в София

 
Магазин EXTREME SHOP

AUTHORIZED DEALER Thor Racing, Moose Racing, All Balls, NGK, HIFLOFILTRO, MAXIMA RACING ...още

 
Cortex Sport

CORTEXSPORT.COM е онлайн магазин специализиран в продажбата на тенис, скуош, ски екипировка от ...още

 
INTERSPORT

INTERSPORT е представен в България от фирма Дженко България ЕООД - дъщерна фирма на Fourlis ...още

 
NIKE Only Store & Outlet, Sofia

Първият по рода си Nike PS Evolution магазин в България с футболна насоченост се намира в ...още

 
SLS

SLS - Sport Life Style SLS – верига спортни магазини, специализирана във внос ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft