Summerly представя Л​ятно академично училище 2017

arts_blue_line
лагери > езикови
представяне grey_line

Oxbridge International Summer School е академична лятна програма, която дава възможност на младежи от 15 до 18 години да изпитат какво е да учат в световен топ университет по избрана от тях специалност.

Преподаватели завършили в Оксфорд или Кеймбридж, както и настоящи докторанти там, водят лекции на младите хора от цял свят по редица специалности.
Лятната академична програма е въведение в университетски специалности е с продължителност 2 седмици и е за младежи от 15 до 18 години.

Дати за 2017г.:

2-ти - 15-ти юли 2017

16-ти - 29-ти юли 2017

30 юли - 12 август 2017Цена: £ 3995*

* Цената на програмата не включва:
Самолетни билети
Трансфери от и до летището
Обяд

Депозит за запазване на място: £ 595

Условия за прием:

Oxford & Cambridge Summer School е малко, академично-селективно лятно училище, което помага на талантливи учениците да се подготвят за университет.

За да се гарантира, че учениците, които се присъединят към нас искат да научат колкото е възможно повече, ние имаме ограничен брой места,така че ви съветваме да си подадете документите за кандидатстване колкото е възможно по-рано.

Ето и условията за прием:

1. Подаване на заявление и избор на специалност и предпочитани дати, както и информация за вашата възраст.
2. Академична справка от училище с оценките ви за последната учебна година.
3. Мотивационно писмо, в което да ни разкажете защо искате да участвате в лятното училище и защо сте избрали желаната специалност.
4. Ако одобрим документите ви, ще последва кратък разговор (интервю) с член на екипа на OCSS, за да обсъдим вашата мотивация за кандидатстване, причините да искате да учите вашата специалност и вашите хобита / интереси.5. Може след това да поискаме препоръка от училище от учител по избрания от вас предмет (за кандидати, които кандидатстват за Инженеринг, се изисква разумно ниво на математически умения, по-високо от общообразователното такова).


Екипът на Summerly International Learning ще ви съдейства в процеса на подготовка и кандидатстване.  

© 2020 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft