фитнес

Sport Club "Pretty Woman"

arts_blue_line екипировка за фитнес
представяне grey_line

Sport Club "Pretty Woman" е специализирано място за дами, където можете да поддържате своята физическа форма, добро здравословно и духовно състояние и разбира се нужното за всеки човек хубаво настроение и позитивно мислене. Приятната атмосфера в нашия спортен клуб и приветливото посрещане правят мястото специално и интересно за много наши гости.

Ние от Sport Club "Pretty Woman" смятаме, че физическата култура е неделимо свързана с културата на едно модерно общество, а грижата за доброто здраве и висок тонус са от първостепенно значение, особено в забързаното и изпълнено с постоянен стрес ежедневие.

Постигането на отлична форма може да стане по много и различни начини. За нас в Sport Club "Pretty Woman" е важно да предоставим възможност на всеки да избере подходящ за него начин, който да му достави максимален душевен комфорт. Sport Club "Pretty Woman" Ви предлага групови занимания, подходящи за всеки вкус, възраст, и предпочитания за всички дами: аеробика, каланетика, йога, фитнес, тае-бо, пилатес, бодиуърк, танци, релаксиращи гимнастики и упражнения, а също така и индивидуални тренировки.

Очакват Ви високо квалифицираните асистенти на нашия спортен клуб, които притежават богат опит и знания, които ще ви предразположат да се чувствате комфортно и попаднали на точното място. Тук всеки ще получи персонално внимание и гаранция за траен резултат.

Други школи по фитнес в Варна

 
Спортен Комплекс Атлас

Ако искате да се чувствате добре, да оформите красиво и стегнато тяло, да поддържате добро здраве, ...още

 
Спортен център Dynamic

Нова локация във Варна ! Поради големия интерес, “Динамик” Фитнес Център отвори ...още

 
Спортен Клуб "22"

Спортен клуб "22" - фитнес зала "На върха" Фитнес Тае-Бо Таекуон-До Тенис На маса ...още

 
Фитнес център "Емоушън"

Фитнес Фитнес & СПА център Емоушън представлява модерен коплекс разполагащ с голямо ...още

 
Спортен Център "Класик"

Силови тренировки Спортен Център "Класик" - Варна . Една от най-добре оборудваните зали със ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft