езда

Shambhala

arts_blue_line екипировка за езда
представяне grey_line

Европейски Център за Екстремни спортове и Медитация "SHAMBHALA" предлага най-подходящия вид отдих за активните хора. Много е трудно да сбъднеш всички свои смели мечти  в течението само на един живот. Ние сме подготвили за Вас уникален туристически продукт, който ще Ве помогне да разширите духовните и физическите си възможности, да се пробвате в нови видове спорт, в рамките на един излет да пачувствате прелестта на комфортен отдих и вълнуващи екстремални приключения в една от най-красивите природни забележителности в България.

Предлага се програма за любителите на активния отдих, позволяваща да се потопиш в атмосверата на приключение, благоустроен туризъм, романтиката на Стара планиня, да придобиете умения в нови спортове и развлечения. Ние ще подберем програма, съобразена с Вашите желания така, че Вашето време да бъде запълнено с различни видове активен отдих с максимална ефективност.

Зорбинг
На территорията на Европейският център за екстремни видове спорт всеки желаещ може да опита новото екстремно развлечение - спускане със зорб.

Какво е това ЗОРБ?
Зорб е прозрачна сфера с диаметър 3.2 метра, с камера за пассажера (зорбонавт) вътре. Зорбът е предназначен за спускане по хълмове, планини и други възвишенния. Теглото на зорба е около 80 килограма.

Приключенчески парк
Приключенският парк на територията на Европейския център за екстремни видове спорт и медитация "SHAMBHALA" е най-големия Екстримен парк в България заемащ площ повече от 300  кв.м.

Приключенският парк е съставен от:
1. «Височинен град» построен на височина 6 метра с повече от 20 различни етапа.
2. Огромен «Куб» представляващ лабиринт от мрежа и закачен на височина 2 метра.
3. «Тарзан»  разположен на височина 12 метра, даващ възможност да се усетят миговете на свобоно падане.
4. «Катерене по лентови стълби»  височина 12 метра.
5. «Тролей» - спускане по наклонено въже с дължина повече от 60 метра.
6. «Робинзон» - преминаване през препятствия на височина  4,5 метра.

Преминаването през всички атракции във Височиния град е подходящо, както за индивидуално, така и за групово участие.

Приключенския парк «SHAMBHALA» отговоря на всички изискивания за безопасност и е построен със специални сертифицирани материали. Всичките крепежи, обезопасително оборудване и материали са преминали тестване. В Приключенския парк «SHAMBHALA» работят специалисти със сертификат, способни да осигурят необходимата безопасност по време на Вашето пребиваване в Парка.

Съоръженията в "Приключенския град" са достъпни за ползване и от деца над 12 годишна възраст.

и още екстремни спортове и преживявания:

  • Парапланеризъм
  • Делтапланеризъм
  • Планинско колоездене
  • Маунтинборд
  • Скално катерене
  • Трекинг
  • Конна езда
  • Фото охота

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft