спортни комплекси

Orange Fitness

arts_blue_line
представяне grey_line

Концепция "Orange Fitness"

Клуб “Orange Fitness” е спортно - възстановителен център за всички желаещи да придобият или да поддържат добра физическа форма, използвайки най-съвременни технологии и програми в областта на фитнеса.

Клубовете “Orange Fitness” имат за предназначение не само провеждането на спортни тренировки, но и осигуряването на високо ниво на обслужване, което позволява да се създаде истинска клубна атмосфера.

Всеки член на клуба ще получава персонално внимание от всички сътрудници на “Orange Fitness”

 • Тренажорна зала

КАРДИО

Кардио-тренинг е необходим на сърдечносъдовата система, за развиване на издръжливост и е просто незаменим за тези, които се стремят да са в по-добра форма. Приятно и безопасно е да се тренира в клуба - в добре оборудвана зала, с отлична климатизация.

Електронното оборудване на тренажорите позволява да изберете необходимия режим на тренировки. По този начин внимателно се контролира самия процес, като следите всички необходими параметри (ниво на съпротивление, интензивност, брой на изгорени калории и пулс).

Кардио зоната на клуба е оборудвана с тренажори на фирмата Life Fitness и разполага с:

 • 6 пътеки за бягане,
 • 3 елиптични тренажора,
 • 5 велотренажора,
 • 1 Summit Trainer.

СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ

В нашата зала има разположени 30 силови уреда и 5 скамейки, разработени в съответствие с последните постижения на биомеханиката.

Зоната за свободните тежести притежава многообразие от регулируеми скамейки, с широко разнообразие от гири- от 1 кг до 50 кг, много щанги и дискове. Звуковия съпровод на тренировките ще Ви помогне да се настроите на вълните на хубавото настроение.

НАЧАЛЕН ИНСТРУКТАЖ

Тренировките в залата започват с начален инструктаж, при който ще Ви запознаят с видовете тренажори и ще определят целите на заниманията Ви. Изхождайки от поставените задачи и резултатите от фитнес теста, инструкторът ще Ви състави програма за тренировки, ще обясни техниката за изпълнение на упражненията и тяхната последователност.

 • Тенис на маса

Тенисът на маса е занимателна, общодостъпна спортна игра, непоставяща ограничения във възрастта. Внезапните стартове, спирания в напъди, наклони и извивки с едновременното съчетаване на удари по топката допринасят за изключително положителното физическо и емоционално състояние на спортуващите. Съчетаването на движения на големите мускулни групи с едва доловими движения на малките мускули около лакътя и китката при постоянно променящо се темпо в играта усилват функционалните възможности на сърдечно-съдовата и дихателната системи.

В ORANGE FITNESS тенисът на маса може да се практикува в няколко формата:

 • Самостоятелно, с предварително избран партньор;
 • В игра по двойки – за любителите на колективния начин на спортуване;
 • Периодично организираме турнири по любимия спорт, които са наситени с много емоции, сериозни битки и удовлетворяващи и най-взискателните вкусове награди.
 • С треньор-специалист по тенис на маса – за тези, които желаят сериозно да се докоснат до майсторския тенис на маса, характеризиращ се със сложна координация, динамика и атлетизъм в мощна темпова игра с многоходови тактически комбинации.
 • Детски фитнес

Що е то "Детски фитнес"?

Детският фитнес е система от оздравителни и общоукрепващи занимания за деца, в които се използва висококачествено, яркоукрасено детско спортно оборудване и чрез които у децата се изгражда здравословен стил на живот, формират се жизненоважни навици и умения. Заниманията са в игрова форма и се създават оптимални условия за психомоторното развитие на децата. Главната мотивация у подрастващите за усвояване и усъвършенстване на двигателния опит е интереса /затова са яркото оборудване и максималноинтересните занимания/.

В детския фитнес главното е да се предизвика интереса на децата /което поставя високи изисквания към треньорите по отношение на тяхното творчество/, заниманията са непосредствени, с наличието на ярко фитнес-оборудване и отсъствието на строги правила. Детският фитнес поставя началото на физическото и психическото здраве на децата и формира положително отношение към спорта.

 • Басейн

В "Orange Fitness" имаме всички условия за това. Във водната зона има басейн с размери 20х10 метра, вертикален солариум, няколко вида сауни (класическа-суха, комбинира парна+ турска, инфра- червена), стая за релаксация и две просторни масажни помещения.

Ако сте се уморили, може да разпуснете на шезлонг и да послушате приятна музика.

Работно време:

Понеделник - петък 7:00 - 22:00 часа
събота 9:00 - 21:00 часа

неделя 9:00 - 20:00 часа

Департамент за работа с клиенти:

9:00 - 20:30 часа

Други спортни комплекси в Варна

 
Дворец на културата и спорта - Варна

Зала Конгресна - спорт В спортен вариант игралното поле е с размери 50/25 метра, сцената ...още

 
Общинско Предприятие "Спорт за Всички" - ОСРК "Младост"

Общински Спортно-Развлекателен Комплекс "Младост" Общинският ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft