новини и събития

VELUX Group дарява покривни прозорци на спортни клубове

Приток на дневна светлина през чисто нови покривни прозорци в местния спортен клуб. Мечта, която ще се превърне в реалност заедин спортен клуб в България, с помощта на покривни прозорци, дарени от VELUX Group,по случай 75-годишния юбилей на компанията.

VELUX внася дневна светлина и свеж въздух в ежедневието на хората. Сега всеки, който посещава някой от множеството български спортни клубове, има възможност да го направи по-светъл, по-удобен и по-здравословен - абсолютно безплатно. Общоизвестно е, че практикуването на всеки спорт изисква енергия. Наред със здравословната диета, дневната светлина и свежият въздух също подпомагат енергийния баланс на хората, които прекарват повече време в затворено пространство. Покривните прозорци VELUX допринасят изключително много за постигането на по-добра жизненост при всеки от нас.

„Сборният пункт на всеки спортен клуб е мястото, през което децата, младежите и техните родители преминават преди и след като са спортували активно. Ако това помещение е практично и приветливо, удовлетворението от спортната тренировка ще е още по-голямо. От своя страна, VELUX Group желае да подкрепи спортните клубове в обществената им роля”, казва Николай Захариев,  Управител на Велукс България.

По един спортен клуб във всяка от 30-те държави в Европа, където VELUX Group има представителство, ще получи дарение, включващо до шест покривни прозореца и техния монтаж. Единственото условие е всеки спортен клуб, който кандидатства, да е регистриран, като юридическо лице с нестопанска цел за общественополезна дейност.

„Ако сте член или се сещате за спортен клуб в България, който наистина се нуждае от повече дневна светлина, свържете се с нас“, приканва Николай Захариев.

За да може даден спортен клуб да кандидатства за покривни прозорци, представител на клуба трябва да се свърже със сертифициран монтажник на VELUXи да му предостави снимки и скици на помещението, в което е нужно да се инсталират покривни прозорци най-късно до 15 август 2016 г. През септември VELUX Group ще подбере спортните клубове, които ще получат дарението. 

Защо дарение?

През 2016, VELUX Groupще празнува 75-годишнината на първоначалната идея, която впоследствие се превръща в покривен прозорец. През цялото това време продуктите VELUX внасят ново качество на живот за хората в техните домове, работни места и училища. Във връзка с отбелязване на годишнината, VELUX Group стартира няколко инициативи в световен мащаб – всички съсредоточени върху ползите от дневната светлина и свежия въздух за работата, ученето и свободното време.

Как се кандидатства?

Разберете повече за условията и процеса за кандидатстване тук.

Кандидатствайте на: www.velux.com/sportsclubs

 

За повече информация:

Тел.: 02/ 955 99 30

Моб.: 0885/ 00 20 32

Факс: 02/ 955 95 26

E-mail: bulgaria@velux.com

Списък с монтажници:

http://www.velux.bg/help-and-advice/presales/find-dealer-and-installer

За VELUX Group

В продължение на 75 години VELUX Груп създава по-добри условия на живот за хората по целия свят. Извличаме максимума от дневната светлина и свежия въздух през покрива. Нашата продуктова гама включва покривни прозорци, както и набор от декоративни и слънцезащитни продукти, ролетни щори, инсталационни решения и интелигентни системи за домашна автоматизация. Тези продукти помагат да се осигури здравословен и устойчив вътрешен климат за работа и учене, за игра и забавление. Ние работим в световен мащаб – имаме продажби и производство в повече от 40 страни и около 9,500 служители по целия свят. Групата VELUX е собственост на VKR Holding A/S, акционерно дружество, изцяло притежавано от фондации и семейство. За повече информация, посетете www.velux.com.

 
Малките армейци от ФК “ЦСКА София” спечелиха купата в „Данониада” 2019

В слънчевия съботен ден на терена на НСА в София отборът на ФК „ЦСКА София” стана ...още

 
Теглене на жребий за 9-то Европейско първенство по баскетбол за колички

Жребият за 9-тото Европейско първенство по баскетбол на колички, див.С, на което София ще е ...още

 
УСПЕШЕН ИЗПИТ ЗА КОЛАНИ ПО КИОКУШИН КАРАТЕ ПОЛОЖИХА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ТРЕНЬОРА МИТКО БОЖАНОВ

На 28-ми Март в град Русе се проведе изпит за цветни пояси в Киокушин карате. Състезателите за ...още

 
Езикови ваканции​ в чужбина Академични летни училища в Англия Тенис и футболни лагери с английски език

Най-доброто за развитието на Вашето дете през лятото, избрано от Summerly International Learning ...още

 
Стартира седмият сезон на "Футбол за приятелство"

Началото на седмия сезон на Международната детска социална програма "Футбол за ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft