новини и събития

35 деца участваха в открития турнир на ПК Локомотив

35 деца от Горна Оряховица, Лясковец и Велико Търново взеха участие в открития турнир по плуване, проведен в басейна на комплекс “Светицата” в Лясковец. Това бе първи турнирр организиран от новорегистрирания горнооряховски клуб по плуване “Локомотив”. Сдружението беше създадено преди няколко месеца, за да могат ученици от всички горнооряховски училища да ползват басейна на СУ “Георги Измирлиев”. През учебната година над 60 деца тренираха постоянно при Симеон Димитров и Йордан Димитров в басейна на училището.
В турнира участниците бяха разделени в три възрастови групи. При най-малките, от 6 до 8 г., призовата тройка при момчетата оформиха Йоан Гайдаров, Александър Александров и Иво Иванов. При момичетата първа е Кристияна Трифонова, следвана от Габриела Петрова и Александра Минкова.
Във възраст 9-11 години победител при момчетата е Георги Димитров. Втори е Боян Стефанов, а трети – Росен Караджов. Сияна Комитова бе най-бърза при момичетата. В тройката влязоха Светломира Ненчева и Ралица Бончева. В група 12-14 години първи е Добромир Михайлов, следван от Ивайло Спасов и Велислав Петров. При момичетата победата завоюва Виктория Николова, втора е Косара Йорданова, трета е Мира Костуркова. Съдии на турнира бяха Йордан Димитров, Симеон Димитров, Станислав Николов и Надежда Николова.
“Организирането на това първо състезание на плувния клуб стана възможно с помощта на спонсори като хотелски комплекс “Светицата”, “Престиж” и други спомоществователи. Специални благодарности за помощта на треньора Светослав Фидаров. Получи се празник за децата. Имаше медали, сладкиши от “Престиж” и атмосфера като на истинско състезание”, разказа председателят на клуба Симеон Димитров.

Източник: www.dnesbg.com

 
Утре в Стара Загора започва тридневен детски турнир по футбол

Зам.-кметът на Стара Загора Красимира Чахова ще открие утре в Стара Загора турнир по футбол ...още

 
Бербатов пожела успех на тима за детското световно в САЩ

Пожелавам на победителите в националната фаза на “Данониада” да представят достойно ...още

 
Готвят втори турнир по тенис на корт в Симитли

Втори турнир по тенис на корт ще се проведе в Симитли. Подтикнати от успеха на предишния турнир, ...още

 
Оспорван и атрактивен турнир по Всестранна езда за „Купа Русе“

През изминалия слънчев уикенд Ездови клуб „Кентавър – Русе“ бе домакин на ...още

 
Деца от кампуса на "Барселона" влизат във футболния спектакъл на Стоичков

Само след ден 25 български деца, които изкараха една седмица през лятото в "Барселона", ...още

© 2017 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft