новини и събития

10 отстъпка Доведи приятел за Лятна Занималня в Детска Академия Земята и децата

С много нови приятели, смях и игри завършва месец юни – първият месец на Лятната занималня в Детска Академия „Земята и децата“. Успешен старт на летния модул на станалият популярен проект на хотел „Земята и хората“, който е насочен изцяло към развиване на творческия потенциал в децата и обучението им в  различни спортни дейности. През цялото лято деца от центровете АДИВА и SMARTY посещават занятията на лятната занималня, като разнообразяват своите програми и правят летните дни незабравими.

Дните в лятната занималня на Детска Академия започват с часове по танци – хип хоп, модерни и латино танци в обща група и водени от Лиляна Демирева - дългогодишна професионална балерина и хореограф в богат опис в работата с деца, преподавател в Детска Академия „Земята и децата“. След това децата се включват в часовете по бразилско жиу-жицу - бойно изкуство, което учи на всички необходими похвати да се защити, като в същото време подкрепя скромността и увереността на характера. Бразилското жиу-житцу помага на детето да развие самодисциплината, която ще му е нужна цял живот. Тренировките се водят от треньори в детската школа на клуб Real Pain и под ръководството на Христо Христов - президент на Българската федерация по бразилско жиу-житцу (БФБЖЖ). Акцент в следобедните часове е групата по йога за деца. Йога инструктор е Мария Петкова – тя преподава йога от 3 години, завършила е следдипломна квалификация в Национална Спортна Академия с профил Йога инструктор. Мария работи и с деца и е сертифициран детски йога инструктор и преподавател в целогодишните йога курсове на Академията. В часовете по свободни занимания децата четат, рисуват и играят на различни настолни игри.

В Детска Академия „Земята и децата“ консултации предлага и детския логопед Даниела Захаринова. Летните месеци са идеалното време, в което можем да обърнем повече внимание на говорните нарушения в артикулацията при децата без това да предизвиква излишен стрес и напрежение.

През месец юли всяко дете, което посещава Лятната занималня в Детска Академия „Земята и децата“ и доведе приятел получава 10% отстъпка от своята следваща такса. Същата отстъпка важи и за записване на второ дете от семейството. Стойността на един ден е 17 лв. с включен обяд (тристепенно меню от детска кухня), а при записване на цяла седмица единият ден е безплатен. Групите са с деца между 5 и 8 г., а снимки клипове от занятията може да бъдат разгледани на страницата на Детска Академия „Земята и децата“ във Фейсбук.

За записвания тел: 0882 634 449

 
Малките армейци от ФК “ЦСКА София” спечелиха купата в „Данониада” 2019

В слънчевия съботен ден на терена на НСА в София отборът на ФК „ЦСКА София” стана ...още

 
Теглене на жребий за 9-то Европейско първенство по баскетбол за колички

Жребият за 9-тото Европейско първенство по баскетбол на колички, див.С, на което София ще е ...още

 
УСПЕШЕН ИЗПИТ ЗА КОЛАНИ ПО КИОКУШИН КАРАТЕ ПОЛОЖИХА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ТРЕНЬОРА МИТКО БОЖАНОВ

На 28-ми Март в град Русе се проведе изпит за цветни пояси в Киокушин карате. Състезателите за ...още

 
Езикови ваканции​ в чужбина Академични летни училища в Англия Тенис и футболни лагери с английски език

Най-доброто за развитието на Вашето дете през лятото, избрано от Summerly International Learning ...още

 
Стартира седмият сезон на "Футбол за приятелство"

Началото на седмия сезон на Международната детска социална програма "Футбол за ...още

© 2021 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft