новини и събития

ФЪН СКИИНГ – САМОУЧИТЕЛ ПО СКИ НА DVD

За да зарадваме любителите на белия спорт,ние създадохме самоучител по ски”Фън скиинг”.Материалът има за цел да даде всичко необходимо за изграждането на скиорите-любители.Уникалното на този самоучител е снимковият материал и анализирането на отделните елементи с помощта на графики,които онагледяват методиката на обучение на техниката и дават по-голяма представа за изучаваното. Също така съдържа и необходимите упражнения за разучаване и усъвършенстване на тези елементи.

“Фън скиинг” се състои от няколко части-за начинаещи,за средно напреднали,за напреднали и експерти.Те разглеждат по отделно всяко едно ниво,на което скиорът се намира.

Мотивацията е в основата на всяка една дейност,независимо от нейният характер.Това също не прави изключение при “Фън скиинг”.Няма скиор, който да не желае да кара ски както Боде Милър и други известни такива. Гледайки снимковия материал и графиките към него всеки един ще пожелае да достигне високо ниво в карането на ски. Защото този спорт крие елегантност и изящество и би мотивирал всеки един скиор, независимо дали той е начинаещ или експерт.

СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ФЪН СКИИНГ

Създателите на продукта съвсем не са случайни хора.Те са абсолютни професионалисти, работили дълги години за издигането на имиджа на ски спорта не само в България, но и в чужбина.Основните създатели на този самоучител са Александър Недялков, майстор на спорта, многократен шампион на България и дългогодишен треньор на националния отбор на България, изградил поколения талантливи скиори и неговият син Иван Недялков, член на ISIA(Международната Асоциация на Ски Учителите)

ОТ ФЪН СКИИНГ

Ако скиорът е вече мотивиран и се упражнява, подпомаган от материала на “Фън скиинг”, вероятността той да достигне по-големи успехи в обучението и усвояването на ски техниката е по-голяма. Защото всеки един постигнат успех в този аспект ще продължава да стимулира обучаващият се в това направление, а именно изграждането на алпийската техника.

Това обучение ще доближи скиорът още по-близо до природата, до чистия въздух на планината и невероятната и красота.

 

 
Малките армейци от ФК “ЦСКА София” спечелиха купата в „Данониада” 2019

В слънчевия съботен ден на терена на НСА в София отборът на ФК „ЦСКА София” стана ...още

 
Теглене на жребий за 9-то Европейско първенство по баскетбол за колички

Жребият за 9-тото Европейско първенство по баскетбол на колички, див.С, на което София ще е ...още

 
УСПЕШЕН ИЗПИТ ЗА КОЛАНИ ПО КИОКУШИН КАРАТЕ ПОЛОЖИХА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ТРЕНЬОРА МИТКО БОЖАНОВ

На 28-ми Март в град Русе се проведе изпит за цветни пояси в Киокушин карате. Състезателите за ...още

 
Езикови ваканции​ в чужбина Академични летни училища в Англия Тенис и футболни лагери с английски език

Най-доброто за развитието на Вашето дете през лятото, избрано от Summerly International Learning ...още

 
Стартира седмият сезон на "Футбол за приятелство"

Началото на седмия сезон на Международната детска социална програма "Футбол за ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft