новини и събития

10
Април
Тенис клуб Про Спорт поставя началото на летния сезон с нов детски турнир

С организирането на най-новото си предизвикателство за деца тенис клуб “Про Спорт” поставя началото на детските турнири за летен сезон 2016. Турнирът ще се проведе на 10 април (неделя) от 12:00 до 15:00 ч. и в него участие могат да вземат всички малки тенисисти, които отговарят на изискванията на нашето червено ниво – т.е. да са на възраст между 5 и 8 години.

Състезанието ще бъде на по-малки кортове, които са съобразени с възрастта и физиката на децата. Като заради повишаването на температурите и усмихнатото време, ще се играе на открито!

Топките, с които децата ще играят по време на турнира, също са специфични – те са с 75 % по-бавни от нормалните. Улеснението, което дават, е, че са по-ниско отскачащи, по-леки и с по-голям диаметър, така че с тях малките тенисисти ще могат напълно да усетят емоцията на големия тенис.

След приключването на турнира на всички участници ще бъдат раздадени много награди, а на отбора победител – и специални грамоти за първото място. А накрая доброто настроение ще бъде гарантирано и със специална почерпка с торта и сладки напитки за всички състезатели и гости.

Родителите на децата, които желаят да вземат участите в турнира, могат да използват за записване директната ни онлайн форма. Важно е обаче да знаете, че за да гарантирате напълно участието на детето си, трябва да бъдете в клуба между 11:00 и 11:30 ч. в съответния ден.

Тенис клуб “Про Спорт” предлага на децата, почитатели на тениса, най-модерни условия за игра – чиста и спретната база, кортове в безупречно състояние и възможност за работа с висококвалифицирани треньори. Защото нашата цел е да превърнем играта на тенис в занимание, доставящо приятно усещане и позитивни емоции на децата, които са от решаващо значение за увеличаване на желанието и затвърждаване на постоянството им на корта.

Затова, ако искате да научите повече за нашите специални програми, предназначени за деца от всички възрасти, можете да посетите страницата на тенис училището ни.

 
Малките армейци от ФК “ЦСКА София” спечелиха купата в „Данониада” 2019

В слънчевия съботен ден на терена на НСА в София отборът на ФК „ЦСКА София” стана ...още

 
Теглене на жребий за 9-то Европейско първенство по баскетбол за колички

Жребият за 9-тото Европейско първенство по баскетбол на колички, див.С, на което София ще е ...още

 
УСПЕШЕН ИЗПИТ ЗА КОЛАНИ ПО КИОКУШИН КАРАТЕ ПОЛОЖИХА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ТРЕНЬОРА МИТКО БОЖАНОВ

На 28-ми Март в град Русе се проведе изпит за цветни пояси в Киокушин карате. Състезателите за ...още

 
Езикови ваканции​ в чужбина Академични летни училища в Англия Тенис и футболни лагери с английски език

Най-доброто за развитието на Вашето дете през лятото, избрано от Summerly International Learning ...още

 
Стартира седмият сезон на "Футбол за приятелство"

Началото на седмия сезон на Международната детска социална програма "Футбол за ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft