новини и събития

26
Август
ТАЕКУОН-ДО И КИК БОКС ПРЕЗ АВГУСТ НА МОРЕТО

Таекуон-до, кик бокс и бокс тренировки ще има и тази година на традиционния XXI летен лагер, организиран под надслов “Live to fight, fight to live”. Той ще се проведе в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“ от 26 август до 1 септември 2018 г. Поканени са всички, които желаят да повишат подготовката си в бойните изкуства, напреднали и начинаещи. Летният лагер „Live to fight, fight to live” е възможност за тези, които искат да добият представа от уникалната методика на тренировки по бойни изкуства и бойни спортове, по която се работи в ABC FIGHT CLUB. Тя е създадена на базата на дългогодишния опит в тренировъчната зала и състезателната практика на треньорите на клуба Красимир Гергинов (VII дан таекуон-до) и Палми Ранчев. Ефективността й е доказана чрез световните и европейски титли на състезателите на ABC FIGHT CLUB на турнири в цял свят по таекуон-до, кикбокс, бокс, савате, в продължение на повече от 26 години.
Тренировките са за начинаещи и напреднали; провеждат се два или три пъти на ден, в зависимост от възрастта и уменията. Освен физически, са предвидени и теоретични занимания. За най-малките има игри и тренировки за ловкост и съобразителност. 

Тренировките се провеждат на открито, което има редица предимства след целогодишната работа в зала. Акцент в тренировките по таекуон-до са развиването на качества като издръжливост, бързина, координация и др. Най-малките усвояват основни команди в тренировъчния процес в таекуон-до; за по-големите таекуондисти има форми (тул) и спаринг, а за всички - много състезателни игри. За по-напредналите и големите се провеждат целенасочени тренировки по Система Полунин (руска бойна практика, основана на подготовката на руските части със специално назначение с акцент самоотбрана и активен и здравословен начин на живот). И тази година се спазва тенденцията все повече родители и приятели на таекуондистите да се присъединяват към сутрешния крос и организираните тренировки. 

 
България – домакин на европейска квалификация за девойки U16

България бе утвърдена за домакин на квалификационна група за предстоящото през тази година ...още

 
Отбор „Циципас“ триумфира на тенис турнира „Оксиком Оупън“

Отборният турнир по тенис за момчета до 10-годишна възраст „Оксиком Оупън“ завърши с ...още

 
Министър Кралев: Олимпийската квалификация по волейбол ще се проведе във Варна

„Спечелихме домакинството за най-голямото състезание през тази година в България - ...още

 
Момичетата до 12г. спечелиха второ място на турнира от Европейската зимна купа в Чехия. Класираха се за финалите във Великобритания.

Националките на България до 12 г. спечелиха второ място на Европейската отборна зимна купа в ...още

 
Безплатен вход за учениците за Sofia Open

Учениците от столичните училища ще могат да гледат безплатно първите дни от Sofia Open 2019. ...още

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft