новини и събития

26
Август
ТАЕКУОН-ДО И КИК БОКС ПРЕЗ АВГУСТ НА МОРЕТО

Таекуон-до, кик бокс и бокс тренировки ще има и тази година на традиционния XXI летен лагер, организиран под надслов “Live to fight, fight to live”. Той ще се проведе в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“ от 26 август до 1 септември 2018 г. Поканени са всички, които желаят да повишат подготовката си в бойните изкуства, напреднали и начинаещи. Летният лагер „Live to fight, fight to live” е възможност за тези, които искат да добият представа от уникалната методика на тренировки по бойни изкуства и бойни спортове, по която се работи в ABC FIGHT CLUB. Тя е създадена на базата на дългогодишния опит в тренировъчната зала и състезателната практика на треньорите на клуба Красимир Гергинов (VII дан таекуон-до) и Палми Ранчев. Ефективността й е доказана чрез световните и европейски титли на състезателите на ABC FIGHT CLUB на турнири в цял свят по таекуон-до, кикбокс, бокс, савате, в продължение на повече от 26 години.
Тренировките са за начинаещи и напреднали; провеждат се два или три пъти на ден, в зависимост от възрастта и уменията. Освен физически, са предвидени и теоретични занимания. За най-малките има игри и тренировки за ловкост и съобразителност. 

Тренировките се провеждат на открито, което има редица предимства след целогодишната работа в зала. Акцент в тренировките по таекуон-до са развиването на качества като издръжливост, бързина, координация и др. Най-малките усвояват основни команди в тренировъчния процес в таекуон-до; за по-големите таекуондисти има форми (тул) и спаринг, а за всички - много състезателни игри. За по-напредналите и големите се провеждат целенасочени тренировки по Система Полунин (руска бойна практика, основана на подготовката на руските части със специално назначение с акцент самоотбрана и активен и здравословен начин на живот). И тази година се спазва тенденцията все повече родители и приятели на таекуондистите да се присъединяват към сутрешния крос и организираните тренировки. 

 
„Камчия“ е домакин на ежегодния международен тренировъчен лагер по карате Шинкиокушин

Санаторно-оздравителният комплекс „Камчия“ е домакин за втори пореден път на ежегодния ...още

 
44 деца участваха в Регионален турнир до 10 г. на ТК "Диана"

Виктор Атанасов ТК "Осогово Елит", гр.Кюстендил и Валерия Гърневска ТК ...още

 
МАЙСТОРИ ОТ ЯПОНИЯ ОБУЧАВАХА КАРАТИСТИТЕ НА МИТКО БОЖАНОВ

Общо 21 възпитаници на треньора по карате - Митко Божанов, от клубовете „Академик“ - ...още

 
„Камчия“ е домакин на международен тренировъчен лагер по триатлон

Санаторно-оздравителният комплекс „Камчия“ е домакин на международeн тренировъчен ...още

 
Волейболистките на Видин спечелиха титлата за момичета U13

Отборът на Бдин Вида (Видин) спечели шампионската титла по волейбол на България за момичета U13. ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft