новини и събития

26
Август
ТАЕКУОН-ДО И КИК БОКС ПРЕЗ АВГУСТ НА МОРЕТО

Таекуон-до, кик бокс и бокс тренировки ще има и тази година на традиционния XXI летен лагер, организиран под надслов “Live to fight, fight to live”. Той ще се проведе в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“ от 26 август до 1 септември 2018 г. Поканени са всички, които желаят да повишат подготовката си в бойните изкуства, напреднали и начинаещи. Летният лагер „Live to fight, fight to live” е възможност за тези, които искат да добият представа от уникалната методика на тренировки по бойни изкуства и бойни спортове, по която се работи в ABC FIGHT CLUB. Тя е създадена на базата на дългогодишния опит в тренировъчната зала и състезателната практика на треньорите на клуба Красимир Гергинов (VII дан таекуон-до) и Палми Ранчев. Ефективността й е доказана чрез световните и европейски титли на състезателите на ABC FIGHT CLUB на турнири в цял свят по таекуон-до, кикбокс, бокс, савате, в продължение на повече от 26 години.
Тренировките са за начинаещи и напреднали; провеждат се два или три пъти на ден, в зависимост от възрастта и уменията. Освен физически, са предвидени и теоретични занимания. За най-малките има игри и тренировки за ловкост и съобразителност. 

Тренировките се провеждат на открито, което има редица предимства след целогодишната работа в зала. Акцент в тренировките по таекуон-до са развиването на качества като издръжливост, бързина, координация и др. Най-малките усвояват основни команди в тренировъчния процес в таекуон-до; за по-големите таекуондисти има форми (тул) и спаринг, а за всички - много състезателни игри. За по-напредналите и големите се провеждат целенасочени тренировки по Система Полунин (руска бойна практика, основана на подготовката на руските части със специално назначение с акцент самоотбрана и активен и здравословен начин на живот). И тази година се спазва тенденцията все повече родители и приятели на таекуондистите да се присъединяват към сутрешния крос и организираните тренировки. 

 
Повече от 600 фехтувачи идват за "Сабята на Етрополски"

Повече от 600 фехтувачи от 22 държави ще се включат в десетото издание на международния турнир ...още

 
ЕДНО ЗЛАТНО ОТЛИЧИЕ, ТРИ СРЕБЪРНИ И СЕДЕМ БРОНЗОВИ МЕДАЛИ ЗАСЛУЖИХА КАРАТИСТИТЕ НА МИТКО БОЖАНОВ

Общо 18 на брой състезатели, изучаващи най-твърдия стил карате, под ръководството на треньора ...още

 
ЖКХГ „Анелия“ с 6 медала от Национален турнир в Гълъбово

18 състезатели от ЖКХГ „Анелия“ с призови места на Втория детски турнир по ...още

 
Осем отбора ще спорят за "Бояна къп"

Осем отбора ще участват във футболния турнир "Бояна къп", който е за деца, родени през ...още

 
20 тима спорят в детския футболен турнир "Пловдив къп"

Голям национален футболен турнир "Пловдив къп" за деца до 12-годишна възраст организира ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft