новини и събития

На 18 септември 2011 г. пред спортна зала Арена Армеец София ще се проведе Първи национален маратон на спортните бонбони.

Маратонът се организира под патронажа на кмета на гр.София г-жа Йорданка Фандъкова от официалното списание „Мързелград”, ПРО ФИЛМС ООД, Район Слатина с кмет г-жа Антоанета Апостолова и Съюз по аеробика с председател з.м.с.Йорданка Благоева със съдействието на Министерство на физическото възпитание и спорта, Министерство на образованието, младежта и науката и Столична община. Партньори на събитието са Глобул, верига магазини Кауфланд, Хотел Хилтън, България Ер, застрахователно дружество Армеец, спортна зала Арена Армеец София, Български червен кръст, болница „Сердика”.

Медийни партньори: Българска национална телевизия, БГ Радио, Метрореклама, в.”Стандарт”.

Магнус Скивинг – познатият на всички малчугани като супергероя Спортакус, пристига отново в София, за да зарадва своите малки почитатели и даде „Старт” на маратона.

Родителите е необходимо да направят предварителна регистрация за участие на дете на www.profilms.bg. Деца без възрастен придружител няма да бъдат допуснати за участие.

Децата, участващи в маратона, ще бъдат разделени на две възрастови групи

- от 0 до 7-годишна възраст и над 7-годишна възраст. Малките ще тичат по маршрут, обособен в паркинга на спортна зала Арена Армеец София. Децата с възраст над седем години пък ще бъдат построени и ще тичат по маршрут на бул.”Асен  Йорданов” между „Площад на авиацията” и бул.”Шипченски проход”.

След края на маратона всички желаещи почитатели на Спортакус  ще имат възможност да вземат автограф от него и да се снимат за спомен на подходящо за това място вътре в зала Арена Армеец  София.

Водещи на събитието ще бъдат Лара  от „Полет над нощта” на БНТ и водещия на Сутрешния блок на БГ Радио Симеон Колев, които ще забавляват децата със забавни игри. За първи път на български език ще бъдат изпети песните от детския сериал „Мързелград”, а малчуганите ще получат спортни бонбони и подаръци.

 
Малките армейци от ФК “ЦСКА София” спечелиха купата в „Данониада” 2019

В слънчевия съботен ден на терена на НСА в София отборът на ФК „ЦСКА София” стана ...още

 
Теглене на жребий за 9-то Европейско първенство по баскетбол за колички

Жребият за 9-тото Европейско първенство по баскетбол на колички, див.С, на което София ще е ...още

 
УСПЕШЕН ИЗПИТ ЗА КОЛАНИ ПО КИОКУШИН КАРАТЕ ПОЛОЖИХА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ТРЕНЬОРА МИТКО БОЖАНОВ

На 28-ми Март в град Русе се проведе изпит за цветни пояси в Киокушин карате. Състезателите за ...още

 
Езикови ваканции​ в чужбина Академични летни училища в Англия Тенис и футболни лагери с английски език

Най-доброто за развитието на Вашето дете през лятото, избрано от Summerly International Learning ...още

 
Стартира седмият сезон на "Футбол за приятелство"

Началото на седмия сезон на Международната детска социална програма "Футбол за ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft