новини и събития

15
Декември
Награждават най-добрите колоездачи за 2018

На специална „Байк вечер“ тази събота, 15 декември в София, ще бъдат отличени най-добрите състезатели в планинското колоездене за 2018 година.

 

По време на събитието ще се проведе официалната церемония по награждаването на победителите в годишната класация на Българските Колоездачни Серии във всичките им дисциплини, като също така ще бъдат отличени и най-изявените клубове участници в сериите.

 

Събитието ще се проведе в зала “The Site”, намираща се на ул. Камен Андреев 15-17 от 19:00, като освен самото награждаване, организаторите подготвят тематичната колоездачна вечер да продължи с парти с много музика и добро настроение. Събитието е отворено, със свободен вход и всички за добре дошли.

 

През изминалия сезон в състезанията от Българските Колоездачни Серии са участвали близо 1000 човека от цяла България, както и доста чужденци, а картотекираните състезатели в сериите през годините са вече над 1500 човека!

 

Тази година от календара Българската Колоездачна Лига се проведоха успешно 26 състезания и общо над 120 отделни старта в 5 дисциплини на планинското колоездене, а домакини на събитията бяха 15 града във всички краища България.

 

Българските Колоездачни Серии се провеждат за 4 поредна година и обединяват някои от най-големите и популярни колоездачни събития в страната, провеждат се под единни правила и обща ранкинг система. С всяка изминала година сериите се развиват все повече и се радват на все по-голям интерес и участие.

 

От Българската Колоездачна Лига съобщиха, че за следващия сезон подготвят още много изненади, нови събития, на нови локации , както и други най-разнообразни активности, целящи популяризирането на колоезденето, спорта и активния начин на живот като цяло.

 

Тематичната байк вечер се провежда с подкрепата на всички клубове и организатори на събитията от сериите, както и специалната подкрепа на Ред Бул, DoppelHerz, Scott България, Велораптор, Драг, Bike Center и Витошко Лале.

 

Повече информация за Българските Колоездачни Серии, кои са победителите в различните дисциплини и категории можете да намерите на www.race-series.com

 
Малките армейци от ФК “ЦСКА София” спечелиха купата в „Данониада” 2019

В слънчевия съботен ден на терена на НСА в София отборът на ФК „ЦСКА София” стана ...още

 
Теглене на жребий за 9-то Европейско първенство по баскетбол за колички

Жребият за 9-тото Европейско първенство по баскетбол на колички, див.С, на което София ще е ...още

 
УСПЕШЕН ИЗПИТ ЗА КОЛАНИ ПО КИОКУШИН КАРАТЕ ПОЛОЖИХА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ТРЕНЬОРА МИТКО БОЖАНОВ

На 28-ми Март в град Русе се проведе изпит за цветни пояси в Киокушин карате. Състезателите за ...още

 
Езикови ваканции​ в чужбина Академични летни училища в Англия Тенис и футболни лагери с английски език

Най-доброто за развитието на Вашето дете през лятото, избрано от Summerly International Learning ...още

 
Стартира седмият сезон на "Футбол за приятелство"

Началото на седмия сезон на Международната детска социална програма "Футбол за ...още

© 2020 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft