новини и събития

15
Декември
Награждават най-добрите колоездачи за 2018

На специална „Байк вечер“ тази събота, 15 декември в София, ще бъдат отличени най-добрите състезатели в планинското колоездене за 2018 година.

 

По време на събитието ще се проведе официалната церемония по награждаването на победителите в годишната класация на Българските Колоездачни Серии във всичките им дисциплини, като също така ще бъдат отличени и най-изявените клубове участници в сериите.

 

Събитието ще се проведе в зала “The Site”, намираща се на ул. Камен Андреев 15-17 от 19:00, като освен самото награждаване, организаторите подготвят тематичната колоездачна вечер да продължи с парти с много музика и добро настроение. Събитието е отворено, със свободен вход и всички за добре дошли.

 

През изминалия сезон в състезанията от Българските Колоездачни Серии са участвали близо 1000 човека от цяла България, както и доста чужденци, а картотекираните състезатели в сериите през годините са вече над 1500 човека!

 

Тази година от календара Българската Колоездачна Лига се проведоха успешно 26 състезания и общо над 120 отделни старта в 5 дисциплини на планинското колоездене, а домакини на събитията бяха 15 града във всички краища България.

 

Българските Колоездачни Серии се провеждат за 4 поредна година и обединяват някои от най-големите и популярни колоездачни събития в страната, провеждат се под единни правила и обща ранкинг система. С всяка изминала година сериите се развиват все повече и се радват на все по-голям интерес и участие.

 

От Българската Колоездачна Лига съобщиха, че за следващия сезон подготвят още много изненади, нови събития, на нови локации , както и други най-разнообразни активности, целящи популяризирането на колоезденето, спорта и активния начин на живот като цяло.

 

Тематичната байк вечер се провежда с подкрепата на всички клубове и организатори на събитията от сериите, както и специалната подкрепа на Ред Бул, DoppelHerz, Scott България, Велораптор, Драг, Bike Center и Витошко Лале.

 

Повече информация за Българските Колоездачни Серии, кои са победителите в различните дисциплини и категории можете да намерите на www.race-series.com

 
Стартира седмият сезон на "Футбол за приятелство"

Началото на седмия сезон на Международната детска социална програма "Футбол за ...още

 
Започват записванията за Националния футболен турнир “Данониада” 2019

С тържествен финал в Барселона през есента ще бъде отбелязана 100-годишнината на ...още

 
Детски лагери в спортен комплекс "ДЕМА"

Скъпи родители, В СК ДЕМА по време на пролетната ваканция от 1-ви април стартират нашите ...още

 
Зам.-министър Ваня Колева откри многофункционално спортно игрище в Айтос

Заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева, кметът на община Айтос Васил Едрев и ...още

 
Дария Радулова е шампион на Държавното лично първенство по тенис за жени в зала "ВСК КЕНТАВЪР"

Дария Радулова (ТК "НСА", гр.София) спечели титлата на Държавното лично първенство по ...още

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft