новини и събития

26
Август
Корейски бойни изкуства и кик бокс на летния лагер на АВC FIGHT CLUB

От 26 август до 5 септември 2017 г. ще се проведе поредният лагер на „ABC Fight Club”. Добре дошли са както трениращите в клуба, така и тези, които искат за първи път да опитат света на бойните изкуства и бойните спортове. По време на лагера ще се провеждат редовни тренировки по корейските бойни изкуства таекуон-до, хапкидо, кумдо, както и по кик бокс; ще има занимания за обща физическа подготовка, самоотбрана и др.
XIX летен лагер „Live to fight, fight to live” е една възможност за тези, които искат да добият представа от уникалната методика на тренировки по бойни изкуства и бойни спортове, по която се работи в „ABC Fight Club”. Тя е създадена на базата на дългогодишния опит в тренировъчната зала и състезателната практика в различни бойни изкуства и бойни спортове. Ефективността й е доказана чрез световните и европейски титли на състезателите на „ABC Fight Club” на турнири в цял свят по таекуон-до, кикбокс, бокс, савате в продължение на повече от 20 години. Тренировките са за начинаещи и напреднали; провеждат се два или три пъти на ден, в зависимост от възрастта и уменията. Освен физически, са предвидени и теоретични занимания. 

ТРЕНИРОВКИ:ТАЕКУОН-ДО - корейско бойно изкуство и боен спорт, едно от най-популярните в световен мащаб. В спортен аспект се характеризира с много добра техника с крака и ръце, развиване на умения за единоборство, състезателен дух, екип. Но освен тях, качествата, придобити в резултат на заниманията с таекуон-до, опитът, познанията, са от полза за всички. Затова за много от тези, които се занимават с таекуон-до, то постепенно става нещо повече: начин на живот.

ХАПКИДО & КУМДО. Корейското бойно изкуство хапкидо е специфично със захвати, ключове и техниките за самоотбрана, които залягат в основата на съвременното таекуон-до. Кумдо е древно корейско бойно изкуство за техники с меч, тояга и др.
КИКБОКС – един от най-популярните бойни спортове, в който почти всеки може да намери своите възможности: от професионален спорт до система за активен и здравословен начин на живот.
ИНСТРУКТОРИ: Тренировките се провеждат от висококвалифицирани инструктори, под ръководството на майстор Красимир Гергинов (VII дан таекуон-до ITF), международен инструктор и международен съдия, с повече от 38 години опит в бойните изкуства.

УЧАСТНИЦИ: Лагерът е подходящ за всички, които тренират или проявяват интерес към заниманията с различни бойни стилове, както и за трениращи други спортове, които искат да обогатят знанията си или да подобрят физическата си форма. Може да се включи и всеки, който има интерес към здравословния начин на живот, движението и спорта.
ВРЕМЕ: 10 нощувки. От 26 август (събота) до 5 септември (вторник) 2017 г.
БАЗА: СОК „Камчия“. Мястото предоставя отлични възможности за практикуване на различни видове спорт и тренировки за посетители от всички възрастови групи, с различна степен на подготовка - от начинаещи до професионалисти.
Срокът за записване е 1 юли 2017 г.
Подробности и контакти може да откриете тук - http://bit.ly/2rqNbVV

 
Забавления и намаления на 21.01.2018 за Световния ден на снега

На 21.01.2018 дневните карти за лифтовете в Банско за всички деца до 12-годишна възраст ще струват ...още

 
Българските гимнастички донесоха 12 медала от международен турнир

С 4 златни, 6 сребърни и 2 бронзови медала се окичиха грациите ни от провелото се в Норвегия ...още

 
100 деца участваха в турнир по шахмат

София – Европейска столица на спорта подпомогна организирането на 12-ия турнир по шахмат за ...още

 
Шахматен турнир ще се проведе в Лясковец

Шахматен турнир „Лясковец 2018“ ще се проведе в Лясковец под патронажа на кмета д-р ...още

 
Над 650 лева събра благотворителен турнир в Неделино за деца с церебрална парализа

В рамките на два дни в Неделино се проведе благотворителен футболен турнир, който обедини много ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft