новини и събития

Квалификация по прескачане на препятствия привлече ездачите в Житница

Квалификация и съпътстващи турнири по прескачане на препятствия се проведоха в Житница. Над 60 състезателни старта  се реализираха в съботния ден на конна база „Тракиец” , село Житница.

В изпитанието за 4-годишни коне с оценка за стил титуляри в класирането бяха Димитър Василев с кон Конрад от клуб „Черноморец Бургас”, Филип Велев с кон Хелиос  от ЕК „Феномен” и Гергана Найденова с Дон Корлеоне от клуб „Левски”. В същия клас при аматьорите състезателката на „Туида” Десислава Косева се класира първа следвана от Лора Маринова с кон Весел, представител на клуб „Божур” и Иван Чолаков с Арканзас от клуб „Конкур”. При юношите до 14 год. победител стана Йосиф Яков с кобила Либертина от клуб „Тракиец” .

Панайотис Котзаманис в състезателна двойка с Капитан Кънтърбърнт заслужи призова  позиция в класирането в изпитанието за стил при 5-годишните коне като подели второто място със Иван Димитров с кон Шапиту от клуб „Черноморец Бургас”. При юношите до 14 год.  първа стана Ива Тодорова с Контеса „Калоян 92”, на второ място се класира Мартина Агопян с Екселант Вю  от клуб „Престиж” , а на трето място бе Милена Ангелова  с Линия от клуб „Калоян 92”.

В изпитанието в клас „Л” – 6-годишни коне, състезатели от клуб „Черноморец Бургас” грабнаха  първите две призови места. Димитър Василев оглави класирането с кон Бинг, а състезателят Иван Димитров в състезателна двойка с Конти стана втори. Третото място бе за Мишел Димитрова от СККС „Варна” с кон Чародеен. При юношите в същото изпитание първото място грабна Калина Николова от ККС „Кан Аспарух” с кон Кан, а на второ място се класира Божидар Станчев с Мигуела от клуб „Херос”.

В изпитанието в клас „Л” група Б, класацията оглави Георги Петров с Кончерто от клуб „Херос”. На второ място се класира Стефка Сиврийска със Щрицел от същия клуб, а третото място беше за Владимир Георгиев  с кон Еталон отново от клуб „Херос”.

В изпитанието за 7-годишни коне победи записаха ездачи от ККС „Черноморец Бургас”  - Светлослав Стоянов с Роксана ІІ стана първи при мъжете, а Георги Железчев стана първи и втори, съответно Либеле и Поручик Галицин при юношите до 18 год. Призово второ и трето място при мъжете заслужиха Ивелин Вълев с Финес от „Генерал Крум Лекарски” и Георги Железчев с Либеле от „Черноморец Бургас”.  При юношите призовата тройка бе допълнена от Тодор Киров с Визьорка от клуб „Калоян 92”

Апостол Тенев с кобила Лаванда от  „Перун София” се класира първи с най-малък брой наказателни точки при преодоляване на паркур с височина на препятствията от 140 см.  С Карпи Дием ІІ, Христо Найденов записа второ място в крайното класиране, а третото място заслужи Мишел Димитрова с Демон от  СККС „Варна”.

Състезанието се осъществи с любезната подкрепа на Андежлус Естейт Ес Ей.

 
Малките армейци от ФК “ЦСКА София” спечелиха купата в „Данониада” 2019

В слънчевия съботен ден на терена на НСА в София отборът на ФК „ЦСКА София” стана ...още

 
Теглене на жребий за 9-то Европейско първенство по баскетбол за колички

Жребият за 9-тото Европейско първенство по баскетбол на колички, див.С, на което София ще е ...още

 
УСПЕШЕН ИЗПИТ ЗА КОЛАНИ ПО КИОКУШИН КАРАТЕ ПОЛОЖИХА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ТРЕНЬОРА МИТКО БОЖАНОВ

На 28-ми Март в град Русе се проведе изпит за цветни пояси в Киокушин карате. Състезателите за ...още

 
Езикови ваканции​ в чужбина Академични летни училища в Англия Тенис и футболни лагери с английски език

Най-доброто за развитието на Вашето дете през лятото, избрано от Summerly International Learning ...още

 
Стартира седмият сезон на "Футбол за приятелство"

Началото на седмия сезон на Международната детска социална програма "Футбол за ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft