новини и събития

Академията на Божур волей в търсене на следващите волейболни герои

Покана към влюбените във волейбола деца и юноши да развиват таланта си във всички възрастови групи отправя детско-юношеската академия на „Божур волей”, волейболната структура към Спортен клуб “Божурище”. Тренировките се провеждат всеки ден от понеделник до петък и ще бъдат съобразени с учебните часове, като при желание могат да бъдат провеждани и с индивидуален характер за плажен волейбол и кондиционна подготовка. При необходимост е осигурен и удобен транспорт до залата.

“Насочваме усилията си изцяло върху детско-юношеската школа. При нас децата могат да усвояват и усъвършенстват волейболни умения по нова методика на водещи европейски школи. Постарали сме се да създадем едни от най-добрите условия за тренировки с опитни специалисти и отлична тренировъчна база.  Програмата ни е съобразена с възрастовите и индивидуалните особености на децата . Основният ни метод на работа е игровият. Треньорът задължително участва в упражненията и игрите заедно с децата. Освен това се занимава индивидуално с деца, които срещат трудности, както и с деца, изпреварващи с развитието си основната група”, заяви старши треньорът Добромир Лазаров.

Всеки месец  „Божур-волей” към СК “Божурище” ще кани гост лектор измежду доказани и национални състезатели и треньори, за да проведе той тренировка с всички възрастови формации на академията и да изкаже личните си съвети и методи на подготовка. Всяка неделя децата на академията при желание ще посещават допълнителни уроци по избираеми предмети (български, английски, италиански език и математика) при квалифицирани преподаватели, организирани от „Божур волей”.

Лазаров продължава: “С така описания модел на работа детско-юношеската ни академия гарантира правилно развиване на израстващия организъм, укрепване на детското здраве, изграждане на много морално-волеви качества, както и възпитаване на любов към волейбола и спорта като цяло. За нас спортът създава възможности за развитието на децата като лидери с екипно мислене, което е ключ за успеха им в бъдеще. Вярваме, че ще открием нови волейболни таланти, и бихме искали да дадем възможност на всеки един от тях да се развие. Работим с подрастващите като професионалисти още от ранна детска възраст, за да изградим у тях възпитание, спортен дух и доблест.”

Всички родители на деца, желаещи да тренират волейбол и без обвързващи договори, могат да се свържат с ръководството на клуба на телефони 0892 018881 и 0877 018887, e-mail: bojurvolley@mail.bg ; www.facebook.com/pages/Volleyball club "BojurVolley "или всеки работен ден между 12.00 и 21.00 часа в спортната зала „Божурище”.

Повече информация за  „Божур-волей” можете да намерите тук!

Източник на информация: www.sportal.bg

 
Малките армейци от ФК “ЦСКА София” спечелиха купата в „Данониада” 2019

В слънчевия съботен ден на терена на НСА в София отборът на ФК „ЦСКА София” стана ...още

 
Теглене на жребий за 9-то Европейско първенство по баскетбол за колички

Жребият за 9-тото Европейско първенство по баскетбол на колички, див.С, на което София ще е ...още

 
УСПЕШЕН ИЗПИТ ЗА КОЛАНИ ПО КИОКУШИН КАРАТЕ ПОЛОЖИХА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ТРЕНЬОРА МИТКО БОЖАНОВ

На 28-ми Март в град Русе се проведе изпит за цветни пояси в Киокушин карате. Състезателите за ...още

 
Езикови ваканции​ в чужбина Академични летни училища в Англия Тенис и футболни лагери с английски език

Най-доброто за развитието на Вашето дете през лятото, избрано от Summerly International Learning ...още

 
Стартира седмият сезон на "Футбол за приятелство"

Началото на седмия сезон на Международната детска социална програма "Футбол за ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft