пейнтбол игрища

Mountain Adventures

arts_blue_line
представяне grey_line

Рид след рид.....пътеки, поточета, девствени гори, поляни покрити с боровинки и цветя, красиви пещери и китни села. Огромен масив от ридове, дълбоко врязани долини и високо по билата разположени равнини.... Мирис на свобода и борова гора....и ти идва да запееш....това е Родопа планина.

Искаме да Ви приветстваме и поканим да посетите едно различно място, където може да релаксирате, да се срещнете с приятели, да съберете на маса с колеги и познати, да участвате в off-road сафари, да посетите забележителностите на Родопа планина, да прекосите планината с велосипед или пеша, и още много забавления и развлечения. Ние можем да Ви предложим всичко това - чудесен хотел в гр. Смолян, автентична обстановка, модерно хотелско оборудване, чудесна кухня, обучени водачи, качествена екипировка и още и още..
Не се колебайте, свържете се с нас. Нека заедно да прекараме незабравими моменти!

“Най-голямото удоволствие за пътешественика си остава докосването до непознатото.”

Paintball
Ние предоставяме една чудесна възможност за организиране на състезание на нашето игрище – горска пресечена местност съчетано с пикник сред природата- барбекю и вкусни родопски специалитети за подкрепа между отделните битки.
Базата се намира на 20км от гр. Смолян , в началото на смолянското село Виево. Тя е с площ от 17 дка навътре в иглолистната гора в местността “Говедарника”.
Тук ще усетите емоционално разливане и душевно спокойствие, нарушавано единствено от ромона на рекичката и песните на горските птички. Неописуема красота.

ЕЛАТЕ ПРИ НАС!

Други пейнтбол игрища в Смолян

 
Пейнтбол Смолян

Интернет регистрация - Други клубове искат да събереш поне 8 човека за да ти уредят игра. При ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft