йога

Mettasense

arts_blue_line школи по йога
представяне grey_line

Mettasense е място, създадено да обединява хора на различни възрасти, с различни професии и интереси, водени от едно и също желание - да подобрят качеството на живота си, да придадат точно толкова „вкус” на ежедневието, колкото им е необходимо, за да се чувстват жизнени, уравновесени и щастливи.

Когато прекрачите прага на Mettasense се озовавате в едно стилно пространство, където преобладават белия цвят и светлото дърво. В комбинация с много светлина, те създават усещане за свобода, пространство и чистота. Естествените материи и меките тонове отпускат сетивата и носят топлина и уют.

Mettasense предлага разнообразие от стилове и нива на йога, терапевтични процедури, приветлив екип от йога учители и обслужващ персонал, удобни съблекални с душ кабини и гардеробчета с индивидуално заключване, уютна зона за почивка и приказна японска градина.

Mettasense подобрява живота ви като допринася за постигане на по-добро здраве, себепознание и възприемане на света, и води към вътрешно равновесие, жизненост и духовно усъвършенстване.

Mettasense връща усмивката, приключенския ви дух и любовта.

Йога за деца

Естествената гъвкавост и чувство за равновесие помагат на децата да усвояват йога позите много по-лесно и да напредват много по-бързо от възрастните. Децата имат естествено влечение към приключения, нужно е само малко поощрение, а повечето са и естествени имитатори. Ако ви наблюдават да изпълнявате редовно йога упражнения и те самите ща пожелаят да се включат. Децата трудно задържат вниманието си задълго върху нещо, затова и Йога за деца е интерактивен процес, в който децата научават позите под форма на игра. Тази практика по забавен начин помага за физическото здраве на децата, засилва мускулната им активност, гъвкавостта им, развива въображението и уменията  да изразяват емоциите си и да изследват своите усещания.

Йога за родител с дете

Насочеността на този вид йога практика е укрепване на психологическата връзка между родител - дете, важна за пълноценното израстване на детето и подобряване на комуникацията, посредтвом увлекателни йога занимания поднесени под формата на игра. Йога родител с дете дава възможност и за комуникация на родителите по между си, събрани  от една обща цел, възпитаване на децата си от ранна детска възраст към здравословен начин на живот и сплотяване на семейните отношения.

Други магазини за йога в София

 
INTERSPORT

INTERSPORT е представен в България от фирма Дженко България ЕООД - дъщерна фирма на Fourlis ...още

 
NIKE Only Store & Outlet, Sofia

Първият по рода си Nike PS Evolution магазин в България с футболна насоченост се намира в ...още

 
SLS

SLS - Sport Life Style SLS – верига спортни магазини, специализирана във внос ...още

 
СПОРТ ДЕПО София

Sport Depot е най-голямата верига магазини за спортни стоки в България. Единственото място, в ...още

 
Аутлет Магазин Adidas

Девизът на компанията аdidas е – „Невъзможното е възможно!”. Движение напред, ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft