конни бази

Kонна база "ген. Крум Лекарски"

arts_blue_line
представяне grey_line

Щастливи сме да Ви представим обновената конна база „Ген. Крум Лекарски”, гр. Божурище. На разположение на посетителите ни  са уроци по езда за възрастни, както и първия в България Пони клуб, където децата от най-ранна детска възраст (от 4 до 14год) могат да започнат с обучение по езда.

Под формата на игра с обучени немски понита малчуганите изграждат дълбока връзка с конете, която остава спомен за цял живот. На манежа в конюшните те се учат да общуват и да се грижат за конете от квалифицирани треньори и инструктори. Заниманията се провеждат при спазване изискванията за безопасност - езда с предпазна тока и жилетка.

В пони клуба освен спортно-състезателна дейност, децата се обучават на общуване и грижи за конете – почистване, амуниция, запознаване с правила за безопасност и др.

Уроците са провеждат от вторник до неделя между 9 и 18часа, като часовете се записват 1 ден предварително. При покупка на карта (за възрастни, деца и комбинирани) получавате преференциялни цени.

В магазина на базата може да закупите всичко необходимо за Вашата екипировка, както и за правилното отглеждане на конете. На разпложение на клиентите ни е и кафе – бар с тераса, където можете да отдъхнете след урока по езда или да се насладите на Вашето питие, докато гледате детето си как язди. Предлагаме условия за организиране на празненства (рождени дни, партита, фирмени мероприятия) или незабравими тренинги за Вашия екип.

За контакти:

Тел: 0888 604 305 Димана Колева


Други в град Божурище

 
Kонна база "ген. Крум Лекарски"

В магазина на     Конна база „Ген. Крум Лекарски“   ...още

 
Волейболен клуб "Божур-Волей"

Клубът е създаден на 01.10.2010 г. в град Божурище. "Божур-волей" е наследник на ...още

 
Спортен клуб "Божурище"

Клубът носи името на общината, има за ръководен орган управителен съвет и има за цел да ...още

 
Kонна база "ген. Крум Лекарски"

Щастливи сме да Ви представим обновената конна база „Ген. Крум Лекарски” , гр. Божурище. На ...още

 
Клуб по Източни Бойни изкуства "КОНДОР 2000"

КИБИ "КОНДОР 2000" е създаден през 1999год. от Димитър, Борислав и Емил Дечеви. Регистриран ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft