пейнтбол

eXtreme Team

arts_blue_line екипировка за пейнтбол
представяне grey_line
 • Рафтинг приключение

Бъдете на гребена на вълните
Рафтингът е прекрасен начин за ментална почивка и покачване на адреналина. EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ Ви предоставя страхотно предложение за практикуването на групов спорт, тонизира и зарежда с положителни емоции.

 • Парашутни скокове - усетете гравитацията!

EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ Ви предоставя възможноста да преживеете едно от най-уникалните и вълнуващи дейности в света на адреналина, именно скок с парашут. Тандемният скок е най-лесния начин да изживеете това, за което само сте си мечтали някога или не сте били сигурни как да осъществите тази налудничава идея.
Просто трябва да дойдете при нас  и ние ще се погрижим за вас. Всеки от 10 до 16 годишна възраст, може да скочи с тандем, при съгласието на родителите. За всички над 16 годишна възраст е необходимо само  желанието за скок другото е наша грижа.
Парашутните скокове се провеждат в гр. Приморско и гр. Монтана.

 • Неконтролируем  адреналин с Бънджи скок

 EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ Ви предоставя възможността да опитате едно от най-вълнуващите преживявания, които са познати на света, а именно Бънджи скок. Скокът се характеризира с огромен приток на неконтролируем  адреналин и невиждани емоции. Бънджи скока е изживяване, което всеки би трябвало да опита през живота си. Ето сега ние предлагаме на любители на адреналина и екстремните спортове тази невероятна възможност да направят този така желания скок. Достатъчно е да се доверите на нашите професионалисти, другото е дело на гравитацията.

 • Усетете полъха на ветровете с Балон

EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ Ви предоставя уникалната възможност да се повозите на балон, да почувствате полъха на ветровете. Усетете това несравнимо приключение, което достъпно за всеки един от вас.
Не е нужно да си хобит и да викаш добрия беловлас магьосник Гандалф, достатъчно е да се доверите на професионалния  екип на EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/, за да те вкара в приключение. Такава тръпка можеш да си създадеш и сам с полет с балон и да погледнеш на Земята отгоре, като един барон Мюнхаузен.

 • Полети с парапланер

Ела и полети в един различен свят
EXTREME TEAM  /eXtreme-Bulgaria/ Ви предлага уникалната възможност да изпитате удоволствието от свободния полет с парапланер, като полета на птиците и да бъдете част от техния свят. Ако сте мечтали някога да полетите с парапланер, да погледнете на света от високо и да се реете между облаците свободни като птиците, сега е моментът, в който може Вашата мечта да стане реалност, да бъдете волни и свободни чрез тандемния полет с парапланер.

 • Конна езда

Незабравими спомени в планината
С цел екипът на EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ да осигури на нашите клиенти силни емоции и незабравими спомени, Ви предлагаме услугата разходка с коне /конна езда/. Специално за всички желаещи създадохме два независими маршрута за езда, морски - по южното черноморие и Странджа и планински - в Рила планина. И по двата маршрута туристите ще се насладят на красиви природни картини; на традиционното българско гостоприемство, съчетано с вкусни, домашно приготвени ястия и напитки. Ще се запознаят с нашето богато историческо минало, с нашите исторически и природни резервати, лековити извори, автентичен фолклор - включващ характерни местни песни, танци и древни обреди.

 • Водолазни курсове

Водолазни курсове - с EXTREME TEAM
Ако искате да се научите да се гмуркате, първата стъпка е да се запишете за курса , където ще получите най-широко признатия и уважаван международен водолазен сертификат в света. Благодарение на нашите високо квалифицирани инструктори, само след няколко дни Вие ще можете изцяло да се насладите на подводния свят и неговите прелести. Водолазните центрове на EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ и BDS, които се намират в гр.Балчик, гр.Несебър и Созопол разполагат с професионална екипировка и оборудване, на реномираните марки Aqualung, Suunto, Technisub, както и на други реномирани производители.

 • Пейнтбол

Бъди участник в битките
Целите на  EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ е заедно да приобщим младите хора към един спорт позволяващ развитието на бързо и адекватно мислене в екстремни ситуации, създаването на колективни отговорности в екип и зависимости, борба за оцеляване и най-вече победата. Пренасочване на вниманието на  младежта далеч от насилието, наркотиците и ежедневния ни стрес, изграждането на основни човешки качества. Една от целите ни е да популяризираме играта пейнтбол, да съдействаме за създаване на информационна среда за запознаване с естеството на спорта.

 • Въжени градини

Ви предоставя възможността да се насладите на екстрийм Приключение в клоните на дърветата в един еко парк в отговор на високата потребност от активен туризъм в естествена природна среда.
Звездата на парка е двупосочният въжен тролей с дължина 65 метра, който е уникален по рода си в цяла Европа. За тези, които все още не са успели да си вдигнат адреналина, сме предвидили 15 метров лъвски скок, който със сигурност ще ги изненада и съживи. За малчуганите е създаден специален кът на височина 0,5 метра от земята, където да могат на воля да се забавляват и изпробват силите си. Предизвикателства сме пръснали из цялата територия на парка, а не само в клоните на дърветата, като най-новото от тях е 8 метровата катерачна стена.

И oще:

 • Самолетни чартъри
 • Хеликоптерни чартъри
 • Разходка с хеликоптер
 • Яхт Чартъри
 • Туристическа обиколка с Хеликоптер
 • Развлекателни полети
 • Лимузини под наем
 • АТВ под наем
 • Моторни шейни под наем

Други школи по пейнтбол в София

 
Пейнтбол Център София

ПЕЙНТБОЛ ЦЕНТЪР СОФИЯ е специално проектирана пейнтбол зала от ИМИ Спортс Еоод и отбор Balkan ...още

 
X Land

Един от най-бързо развиващите се модерни спортове и в същото време най-безопасният сред тях е ...още

 
"Х-Клуб"

Рафтинг за деца Рафтингът придоби вече голяма популярност сред любителите на алтернативния ...още

 
Пейнтбол школа "Пейнтбол София"

Пейнтбол школа "Пейнтбол София" е проект, насочен към всички желаещи да се запознаят и ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft