екстремни спортове

eXtreme Team

arts_blue_line екипировка за екстремни спортове
представяне grey_line
 • Рафтинг приключение

Бъдете на гребена на вълните
Рафтингът е прекрасен начин за ментална почивка и покачване на адреналина. EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ Ви предоставя страхотно предложение за практикуването на групов спорт, тонизира и зарежда с положителни емоции.

 • Парашутни скокове - усетете гравитацията!

EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ Ви предоставя възможноста да преживеете едно от най-уникалните и вълнуващи дейности в света на адреналина, именно скок с парашут. Тандемният скок е най-лесния начин да изживеете това, за което само сте си мечтали някога или не сте били сигурни как да осъществите тази налудничава идея.
Просто трябва да дойдете при нас  и ние ще се погрижим за вас. Всеки от 10 до 16 годишна възраст, може да скочи с тандем, при съгласието на родителите. За всички над 16 годишна възраст е необходимо само  желанието за скок другото е наша грижа.
Парашутните скокове се провеждат в гр. Приморско и гр. Монтана.

 • Неконтролируем  адреналин с Бънджи скок

 EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ Ви предоставя възможността да опитате едно от най-вълнуващите преживявания, които са познати на света, а именно Бънджи скок. Скокът се характеризира с огромен приток на неконтролируем  адреналин и невиждани емоции. Бънджи скока е изживяване, което всеки би трябвало да опита през живота си. Ето сега ние предлагаме на любители на адреналина и екстремните спортове тази невероятна възможност да направят този така желания скок. Достатъчно е да се доверите на нашите професионалисти, другото е дело на гравитацията.

 • Усетете полъха на ветровете с Балон

EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ Ви предоставя уникалната възможност да се повозите на балон, да почувствате полъха на ветровете. Усетете това несравнимо приключение, което достъпно за всеки един от вас.
Не е нужно да си хобит и да викаш добрия беловлас магьосник Гандалф, достатъчно е да се доверите на професионалния  екип на EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/, за да те вкара в приключение. Такава тръпка можеш да си създадеш и сам с полет с балон и да погледнеш на Земята отгоре, като един барон Мюнхаузен.

 • Полети с парапланер

Ела и полети в един различен свят
EXTREME TEAM  /eXtreme-Bulgaria/ Ви предлага уникалната възможност да изпитате удоволствието от свободния полет с парапланер, като полета на птиците и да бъдете част от техния свят. Ако сте мечтали някога да полетите с парапланер, да погледнете на света от високо и да се реете между облаците свободни като птиците, сега е моментът, в който може Вашата мечта да стане реалност, да бъдете волни и свободни чрез тандемния полет с парапланер.

 • Конна езда

Незабравими спомени в планината
С цел екипът на EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ да осигури на нашите клиенти силни емоции и незабравими спомени, Ви предлагаме услугата разходка с коне /конна езда/. Специално за всички желаещи създадохме два независими маршрута за езда, морски - по южното черноморие и Странджа и планински - в Рила планина. И по двата маршрута туристите ще се насладят на красиви природни картини; на традиционното българско гостоприемство, съчетано с вкусни, домашно приготвени ястия и напитки. Ще се запознаят с нашето богато историческо минало, с нашите исторически и природни резервати, лековити извори, автентичен фолклор - включващ характерни местни песни, танци и древни обреди.

 • Водолазни курсове

Водолазни курсове - с EXTREME TEAM
Ако искате да се научите да се гмуркате, първата стъпка е да се запишете за курса , където ще получите най-широко признатия и уважаван международен водолазен сертификат в света. Благодарение на нашите високо квалифицирани инструктори, само след няколко дни Вие ще можете изцяло да се насладите на подводния свят и неговите прелести. Водолазните центрове на EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ и BDS, които се намират в гр.Балчик, гр.Несебър и Созопол разполагат с професионална екипировка и оборудване, на реномираните марки Aqualung, Suunto, Technisub, както и на други реномирани производители.

 • Пейнтбол

Бъди участник в битките
Целите на  EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ е заедно да приобщим младите хора към един спорт позволяващ развитието на бързо и адекватно мислене в екстремни ситуации, създаването на колективни отговорности в екип и зависимости, борба за оцеляване и най-вече победата. Пренасочване на вниманието на  младежта далеч от насилието, наркотиците и ежедневния ни стрес, изграждането на основни човешки качества. Една от целите ни е да популяризираме играта пейнтбол, да съдействаме за създаване на информационна среда за запознаване с естеството на спорта.

 • Въжени градини

Ви предоставя възможността да се насладите на екстрийм Приключение в клоните на дърветата в един еко парк в отговор на високата потребност от активен туризъм в естествена природна среда.
Звездата на парка е двупосочният въжен тролей с дължина 65 метра, който е уникален по рода си в цяла Европа. За тези, които все още не са успели да си вдигнат адреналина, сме предвидили 15 метров лъвски скок, който със сигурност ще ги изненада и съживи. За малчуганите е създаден специален кът на височина 0,5 метра от земята, където да могат на воля да се забавляват и изпробват силите си. Предизвикателства сме пръснали из цялата територия на парка, а не само в клоните на дърветата, като най-новото от тях е 8 метровата катерачна стена.

И oще:

 • Самолетни чартъри
 • Хеликоптерни чартъри
 • Разходка с хеликоптер
 • Яхт Чартъри
 • Туристическа обиколка с Хеликоптер
 • Развлекателни полети
 • Лимузини под наем
 • АТВ под наем
 • Моторни шейни под наем

Други школи по екстремни спортове в София

 
Ветроходство и ветроходни приключения "Вятър и Вода" за дeцa

Ветроходство на яз. Искър за деца ЗА ВЕТРОХОДСТВОТО И ДЕЦАТА: Ветроходство за деца вече има ...още

 
Extreme zone

Има много начини да прекарате добре почивни дни, това че предпочетохте нас ни прави специални. Ние ...още

 
XRIXTRIX спортни активности за деца

Обучение по сноуборд, скейтборд и кънки за всички възрасти. Индивидуални планове и програми. ...още

 
Boulderland

Boulderland е зала, която ви кара да изживеете тръпката от катеренето по съвсем нов начин. Тук ...още

 
Скейтборд спортен клуб

Клуба е регистриран от група скейтъри които имат за цел да развиват този спорт в България и ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft