приключенски паркове

eXtreme Team

arts_blue_line
представяне grey_line

Въжени градини

Приключение в клоните на дърветата

EXTREME TEAM /eXtreme-Bulgaria/ Ви предоставя възможността да се насладите на екстрийм Приключение в клоните на дърветата в един еко парк в отговор на високата потребност от активен туризъм в естествена природна среда. Тази възможност Ви позволява да поемете риска да се прехвърляте от едно дърво на друго, с помощта на поредица от окачени мостове, мрежи, пасажи, дънери, връзките на Тарзан, летящи въжета и други забавни предизвикателства. Звездата на парка е двупосочният въжен тролей с дължина 65 метра, който е уникален по рода си в цяла Европа. За тези, които все още не са успели да си вдигнат адреналина, сме предвидили 15 метров лъвски скок, който със сигурност ще ги изненада и съживи. За малчуганите е създаден специален кът на височина 0,5 метра от земята, където да могат на воля да се забавляват и изпробват силите си. Предизвикателства сме пръснали из цялата територия на парка, а не само в клоните на дърветата, като най-новото от тях е 8 метровата катерачна стена.
На всеки желаещ да се възползва от услугата екстрийм забавление във въжени градини, предлагаме предплатени ваучери със срок на ползване до 1 година. Ваучерът може да се ползва лично за вас, както и да зарадвате вашите близки с подарък за незабравимо преживяване.

Забележка:
При група от 6 до 8 човека, предоставяме транспорт за желаещите.

След като се изморите да висите по дърветата, можете да изпробвате уменията си с маунтинборда или да се разходите с колело до центъра на града или по някой от добре поддържаните вело маршрути. Когато прецените, че сте изтощени и имате нужда от презареждане, това може да направите в заведението на прага, като едновременно с това се наслаждавате и забавлявате с гледката на Вашите приятели и близки, които все още се борят с препятствията. Освен предизвикателствата върху дърветата, можете да се разходите по усойната еко пътека до парка или да съчетаете изживяването с басейн в някой от близките хотели в града. И за да е пълноценен Вашият ден в нашият, можете да го завършите с лятно кино, отмаряйки в прохладната лятна вечер пред големия екран под звездите.

Забележка:
Парковете Адреналин и Брестница се намират в непосредствена близост до гр. Тетевен и с. Брестница. При група до 9 човека, осигуряваме транспорт на желаещите.

Централен офис: гр. София, ж.к. "Дървеница", ул.“Андрей Ляпчев” №9, ет.1

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft