ски

eSport

arts_blue_line школи по ски
представяне grey_line

Целите на eSport.bg са да се превърне в най-големият,  най-зареденият и най-популярен интернет магазин за марки и стоки за свободното време.  Място, където с удоволствие да прекарвате минутите почивка в офиса или вечерите пред домашния компютър. Място където да можете да разгледате и изберете най-доброто от световните марки, да научите за най-новите технологии и нововъведения и разбира се да закупите желаните от вас стоки с несравнимо удобство и на конкурентна цена.

Защо с eSport.bg?

  • Тук можете прилежно и удобно да разглеждате продуктите по продуктови категории и подкатегории, по марки и по спортове. Всеки един продукт в магазина се намира на мястото на което очаквате да го намерите, а разнообразието от марки и продукти ще допринесе за вашето удовлетворение като потребител.
  • Обичате ли промоциите? Всяка седмица при нас ще намерите специално подбрани популярни артикули на промоционални цени! Просто разгледайте секцията с промоционалните ни продукти и направете своят избор сега!
  • Тук ще можете на спокойствие да разгледате снимки, да сравните и проучите в детайли всички продукти които ви интересуват, без да бъдете притеснявани от продавачи (компетентни или не), или да мислите дали неправилно паркираната ви кола не е вдигната от паяк...
  • Само нашият магазин е отворен 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието и е достъпен от цялата страна.
  • Ние ви предлагаме услугата да публикувате обява за продажба на старата си екипировка с голям шанс тя да бъде прочетена от потенциален купувач. Обявите биват публикувани след одобрениет на наш оператор.

Какво предстои?
Освен добавянето на все повече марки, категории и продукти, очаквайте големи изненади от нас - спонсорства на състезания, игри с посетителите, информация за спортни събития, публикации за продукти от магазина, интересни факти за различните спортове... списъкът на нашите идеи практически няма край! Просто ни посещавайте редовно или се запишете за нашият newsletter за да сте в течение на най-новите развития в eSport.bg

Други магазини за ски в София

 
Sportshop.bg

Sportshop.bg е магазин за ски и сноуборд екипировка. При нас ще намерите оборудване на водещи ...още

 
Cortex Sport

CORTEXSPORT.COM е онлайн магазин специализиран в продажбата на тенис, скуош, ски екипировка от ...още

 
INTERSPORT

INTERSPORT е представен в България от фирма Дженко България ЕООД - дъщерна фирма на Fourlis ...още

 
NIKE Only Store & Outlet, Sofia

Първият по рода си Nike PS Evolution магазин в България с футболна насоченост се намира в ...още

 
SLS

SLS - Sport Life Style SLS – верига спортни магазини, специализирана във внос ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft