колоездене

Early Rider от Cosmos Sport

arts_blue_line школи по колоездене
представяне grey_line

Измислих Early Rider, когато исках да накарам три годишния ми син да започне да кара велосипед без помощни колела. Разочарован от предлаганите на пазара продукти, реших да създам колело, на което аз да се любувам, а Фреди да обожава. През 2006 Classic бе създаден, а Фреди се научи да кара.

Early Rider е британска компания със седалище в Хенли. Подходът ни откъм дизайн, устройство и безопастност е напълно безкомпромисен и именно той ни прави различни. Ние се стремим да създадем едно фантастично колело за предучилищна възраст, което да бъде забавен, систематичен и безопасен начин за малките да се научат да карат. Искаме да направим всяко дете мобилно без да използва помощни колела.

Комбинирахме британския иновационен метод със западно-крайбрежния стил и световното водещо производство. Резултатът е най-бързо разрастващото се производство на детски колела в света и разнообразие на велосипеди като никои други. Насладете им се.

  • Early Rider Lite – под 2 до 4 години

Малките деца също могат да се радват на ползата от Early Rider и да развиват баланс и автомобилни умения. Едно от  най-леките колела за обучаващи се, в наличност само 3.25 кг, Evo Lite дава възможност на вашето дете да се забавлява, да гради самоувереност и да  развива независимост толкова рано, колкото те биха желали.

  • Early Rider Classic – от 2 до 5 години

Оригиналният Early Rider предлага несравнима стабилност и стил. То може да е малко колело, но има голямо отношение. Описано от списание Junior като „със сигурност най-готиното колело на пазара“.

  • Early Rider Evolution – от 3,5 до 6 години

Най-накрая, то е тук! Супер лека рамка, то дава добри постижения, комбинирани със стил на Западния бряг. Early Rider Evolution е последен модел колело, проектирано да развива увереността на вашите деца.

Други магазини за колоездене в София

 
Drag Zone Люлин

Веломания ЕООД е на пазара за велосипеди и велосипедни части повече от 15 години. Опита събран ...още

 
Drag Zone Център

Веломания ЕООД е на пазара за велосипеди и велосипедни части повече от 15 години. Опита събран ...още

 
INTERSPORT

INTERSPORT е представен в България от фирма Дженко България ЕООД - дъщерна фирма на Fourlis ...още

 
NIKE Only Store & Outlet, Sofia

Първият по рода си Nike PS Evolution магазин в България с футболна насоченост се намира в ...още

 
SLS

SLS - Sport Life Style SLS – верига спортни магазини, специализирана във внос ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft