ориентиране

DIAMOND

arts_blue_line школи по ориентиране
представяне grey_line

DIAMOND е търговска марка на фирма ПК"Елмаз -Текс"- Фикрет Елмаз е основана през 1990-та година.Основната дейност на фирмата е производство на спортни облекла и аксесоари.

Компанията печели потребителския интерес с една нова концепция за съвременен, изпълнен с движение живот.

За кратко време фирмата налага универсален пазар в цялата страна, като създава верига от собствени фирмени магазини в градове от всяка точка на България.

Нашите модели са предпочитани от всички възрастови групи, както в страната, така и в чужбина. За да достигне до многобройните си клиенти, компанията е развила и мрежа от дистрибутори на територията на страната и в повечето европейски държави като Германия, Италия, Испания, Русия, Румъния, Сърбия, Украйна, Турция и Гърция.

През 2003 година беше пусната в експлоатация и нова модерна фабрика, в която работят специализирани кадри, следящи за последните модни тенденции на световния и европейския пазар.

Дълги години DIAMOND успешно си сътрудничи с METRO Cash & Carry, а от 2009 г., вече можете да откриете марката и във верига магазините ХИПОЛЕНД.

Днес фирмата е една от най-големите производители на висококачествени спортни облекла, обувки, раници и аксесоари в България и е водеща на пазара в търговията с текстил: платове, хастари, конци, и материали за шивашката промишленост.

DIAMOND се стреми към баланса между функционалното и модерното. Качествени материи, в актуални цветови гами са разиграни в неповторими вариации, които комбинират практичното с елегантността. Изчистените линиии на моделите са съчетани с безпогрешно усещане за съвременност.

Нашия екип разработва продуктите с усет за креативност и творчество, намирайки перфектния баланс между идея, атрактивни материали, безкомпромисно качество и достъпна цена.

Други в град Ямбол

 
Клуб по конен спорт "Симекс"

Новата модерна конна база на КЛУБ по КОНЕН СПОРТ "Симекс" е разположена на 4 км. ...още

 
СКИ "Ямбол 99"

Мотото на клуба: "Да победим себе си" ...още

 
Спортен клуб Киокушинкай Карате Ямбол

Тренировките по Киокушинкай Карате в град Ямбол започват през 1987 г. под ръководството на ...още

 
Баскетболен Клуб "Ямбол"

Профисионален баскетболен клуб "Тунджа" гр. Ямбол Президент : Валентин Ревански ...още

 
Баскетболен Клуб "Тигър"

БК "ТИГЪР" е основан през 1993 година и е постигнал следните успехи: - 1999г. шампиони на ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft