езда

Barefoot

arts_blue_line школи по езда
представяне grey_line

Седлата Barefoot® са разработени от д-р Сабине Улман, конен физиотерапевт от Германия. След години работа с коне, чиито гърбове са чувствителни към седла, тя решава да използва своите знания и да разработи собствена линия висококачествени седла.
Седлата Barefoot® са гъвкави, меки, много леки и прилягат към гърба на коня във всички посоки. Те са изключително флексибилни и се движат заедно с коня много по-добре, отколкото обичайните седла с дървена основа. Движенията на коня са спокойни и свободни, защото поради липсата на дърво, прилягането към гърба е отлично и предният лък на седлото Barefoot® се движи заедно с коня. Липсата на напрежение под задния лък облекчава дори конете с къси и плоски гърбове. Седлото Barefoot® е стабилно върху гърба на коня, дори когато конят е с кръгъл торс и ниска холка. Най-после има седла и за коне с различна структура. Не са необходими повече проби и нагаждания. Има Barefoot®.
Седлата Barefoot® осигуряват много плътен контакт с коня и помагат, както на конете, така и на ездачите да решат проблема с болката. Много ездачи се освобождават от нея, защото седлата са наистина меки и облекчават друсането, натоварващо гърба на ездача. Начинаещите ездачи се учат да почувстват ритъма и благодарение на Barefoot® намират баланса много лесно. Затова седлата Barefoot® са изключително подходящи за тренировка, но също така и за терапевтична езда. Опитните ездачи се наслаждават на иначе непостижим контакт с коня.


Barefoot® обещава на Вас и Вашия кон комфорта, за който винаги сте мечтали!

Други магазини за езда в София

 
Фабрика Спорт

Спортни облекла Хандбал Волейбол Футбол Баскетбол Фитнес уреди и аксесоари ...още

 
Decathlon

ВСИЧКИ СПОРТОВЕ ПОД ЕДИН ПОКРИВ! "Да породим желание за спорт и осигурим достъп до ...още

 
Domingo

Domingo e онлайн магазин за конска амуниция и екипировка за езда . Направихме Domingo за ...още

 
"Western"

Уестърн облекло Облекло за класическа езда Промоции Нови артикули Уестърн седла Английски седла ...още

 
"Хорспауър Продъктс"

ХОРСПАУЪР ПРОДЪКТС ЕООД е основана през 2002 за да осигури набор от качествени продукти и ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft