други

Школа СТЗ

arts_blue_line екипировка за други
представяне grey_line

Търсите начини детето ви да расте здраво и щастливо? Защо не опитате с комбинацията 3 в 1 от танци, спорт и игри на Школа СТЗ!
Вашето дете заслужава това полезно разнообразие, което ще го измъкне от света на компютрите и телевизията!

Здравословно 3 в 1 за вашето дете е нова уникална концепция за работа с деца от 4 до 11г. Целта на заниманията е движение, концентрация, създаване на чувство за ритъм и координация и развиване на интелекта. Всичко това се постига с 3 основни занимания, през които децата минават по време на тренировка от 90 минути.

Първите 30 минути са отделени на разтягания и физически упражнения подходящи за деца. Вторите 30 минути са посветени на танци – хип хоп хореографии, танци стил макарена и други подходящи за деца.
Последните 30 минути са посветени на игри с образователна цел, в които децата се движат активно и същевременно развиват интелекта си.

График на заниманията: Вторник и Четвъртък от 17:30 до 19:00ч.

Школа СТЗ предлага занимания по хип-хоп и брейк танци. Брейкът е танцово изкуство. Разгледани из основи, елементите ползвани от брейкърите имат своя история и специален подход.

Типични само за този танц са въртенето на глава (headspin), headtrak-ът, някои от движенията в така нареченият footwork и различни видове основни Freez-ове. Много общи черти могат да се открият с бойните изкуства, руските танци, латиноамериканските танци и други характерни стилове на движение. Брейк танците имат именувани движения и голям арсенал от основни стъпки, които обикновено се усвояват от начинаещите и се развиват от напредналите. Майсторите постигат ниво на собствен стил, който евентуално би могъл да повлияе на цялостното развитие на танца.

Други школи и клубове в град Стара Загора

 
NIKE Only Store, Galeria Stara Zagora

ДА ВДЪХНОВЯВАМЕ И ДА СЪЗДАВАМЕ ИНОВАЦИИ ЗА ВСЕКИ АТЛЕТ ПО СВЕТА. Ако имаш тяло, значи си атлет*. ...още

 
Баскетболен клуб "Верея Баскет"

Баскетболен клуб "Верея - баскет" - Стара Загора търси подкрепа от бизнеса, за да развива ...още

 
Тенис клуб "Августа Траяна"

Ние, от тенис клуб "Августа Траяна" гр. Стара Загора Ви предлагаме да ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft