екстремни спортове

"Х-Клуб"

arts_blue_line екипировка за екстремни спортове
представяне grey_line

Рафтинг за деца
Рафтингът придоби вече голяма популярност сред любителите на алтернативния отдих. Ако сте решили да опитате или отново да се спуснете с рафт, но няма къде да оставите децата, то ние Ви предлагаме рафтинг – спускане и за деца.
Изходен пункт – Кресненското дефиле, където провеждаме инструктажа,  екипираме малчуганите и ги спускаме със специално обучен за работа с деца инструктор по най-безопасния маршрут.
Включва: пълна екипировка (каска, неопрен, спасителна жилетка, яке, неопренови обувки – боти), транспорт от финала до старта, квалифициран инструктор, застраховка

Пентбол
Пейнтболът е възприет като един от най-популярните, вълнуващи и предизвикателни спортове на открито в целия свят. Практикува се от милиони мъже и жени на различна възраст и начин на живот. Общото между тях е силният конкурентен дух.
Веднъж влезли в играта Вие ще забравите ежедневните си грижи и проблеми. Доведете своите приятели за една приятелска и забавна игра. Ние ще Ви екипираме и инструктираме за правилата на играта, от тук нататък сте Вие.

Офроуд

Байкинг
Карането на колело, за много хора е само начин на придвижване, но то е много повече от това!
За някои e просто фитнес, за други - начин да прекарат почивката, за трети – една различна възможност да пътешестват, за четвърти – извор на силни емоции, a за някои дори е мания!
X-Клуб Ви предлага каране в планината, спускане или велопоход, който Ви потопява в красотата на природата!

Каньонинг
Каньонингът е бързо развиващ се спорт, придобиващ все по-голяма популярност у нас.

Следвайки естествения път на водата, Вие ще преминете през каньони и водопади като единствения път е само надолу! Комбинацията от спускане на рапел, падаща върху Вас вода и скачане във вира под водопада ще ви пренесе в един по-различен воден свят.

Каньонингът е прекрасна възможност за разхлаждане през топлите дни на годината!

Пещери
В България са открити повече от 4000 пещери!
Ако не страдате от клаустрофобия, и имате желание да се впуснете в подземния свят, там ще откриете причудливи форми изваяни от водата във времето.
Докоснали се веднъж до красотата на българските пещери Вие ще останете завинаги любители на спелеологията!

Мултиспорт
Мултиспорт програмите обединяват различни видове спорт. Програмата може да продължи от няколко часа до няколко дни. Едни от най-известните мултиспорт програми в света са: "Adventure Race" и "Eco Challenge".
Използваме нашите познания и умения в различните спортове, за да изготвим мултиспорт програми, които да бъдат интересни на Вас и Вашите приятели!
Програмите Ви дават възможност да се докоснете до различни видове спорт. Ако пожелаете може програмата да е със състезателен характер!

За деца
Предлагаме вълнуващо, полезно за здравето и образованието на вашето дете разнообразяване на свободното му време и ваканциите.
Детето Ви може да опознае природата, традициите и културата на България по един начин, който ще му е от полза, а Вие може да се чувствате спокойни за безопасността и сигурността му.
Наистина важно за изграждането на децата като личности, като отговорни за бъдещето на нашата планета е на практика да се научат да опазват и да се грижат за природата! Наред с важното не трябва да пропускаме и забавното! Освен полезното ще се постараем децата ви през цялото време много да се веселят, да се радват и да се смеят!

А защо да не се позабавлявате и Вие? За тази цел предлагаме и семейни уикенди.

Други школи по екстремни спортове в София

 
Ветроходство и ветроходни приключения "Вятър и Вода" за дeцa

Ветроходство на яз. Искър за деца ЗА ВЕТРОХОДСТВОТО И ДЕЦАТА: Ветроходство за деца вече има ...още

 
Extreme zone

Има много начини да прекарате добре почивни дни, това че предпочетохте нас ни прави специални. Ние ...още

 
XRIXTRIX спортни активности за деца

Обучение по сноуборд, скейтборд и кънки за всички възрасти. Индивидуални планове и програми. ...още

 
Boulderland

Boulderland е зала, която ви кара да изживеете тръпката от катеренето по съвсем нов начин. Тук ...още

 
Скейтборд спортен клуб

Клуба е регистриран от група скейтъри които имат за цел да развиват този спорт в България и ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft