фитнес

Фитнес център Идеал Спорт

arts_blue_line екипировка за фитнес
представяне grey_line

Фитнес
Фитнес център "Идеал Спорт" е създаден през 2009 г. Оборудван е с широка гама професионални уреди и протейнов бар, съобразени с нуждите на нашите клиенти. Отделена кардио секция и силов кът Ви дават възможност за най- пълноценни тренировки. Фитнесът предлага също отделна зала за игра на тенис маса и отделни зали за аеробика, кик-бокс, пилатес, йога и каланетика. Вижте програмите за часовете на определените мероприятия през седмицата. За да се разтоварите от напрегнатото ежедневие, Ви предлагаме финландска сауна и голямо разнообразие от масажни процедури. Нашият екип е изграден от висококвалифицирани професионалисти, които с подготовката и уменията си ще Ви помогнат да се чувствате добре. В приятна атмосфера и приятелско отношение Вие ставате част от клуба. В стремежа си да бъдем перфекционисти, ние сме помислили за всичко до най-малките подробности. Защото малките неща са важни. Инвестирайте време в здравето си!!!!
    
Йога – начин на живот
Още от древността йога принадлежи на човечеството. Това е най-ценното съкровище, притежавано от хората. Човешката личност се състои от три основни компонента: тяло, ум и душа. Да владеем тялото си, да контролираме ума си, да бъдем посветени в големите загадки на душата и да достигнем до равновесие на тези три нива на съществуването - физическо, умствено и духовно - това е йога. Йога е пътят, който води човека към опознаване на себе си.
    
Сауна
ПОЛЕЗНА ЛИ Е САУНАТА? Отговорът е категорично “ДА”
Финландската сауна в нашия фитнес център представлява помещение с температура на въздуха над 80 градуса по Целзий, която се осигурява от нагревател, върху който са положени специални камъни. Камъните се поливат с вода, за да се осигури влажна топлина и да се улесни изпотяването. Процедурата може да бъде и в суха сауна, просто не поливате с вода камъните, но това не е най-добрият вариант.

Масаж
Масаж на цялото тяло, бива релаксиращ и възстановяващ енергийните нива на тялото
    
Пилатес – любов от пръв поглед
Методът Пилатес е създаден от Джоузеф Пилатес – американец от немски произход, и представлява модерен микс от физически натоварвания и упражнения от каланетика, балет и йога, на фона на релаксираща музика. Този вид гимнастика развива гъвкавостта на тялото, повишава мускулния тонус, контролира стреса, поддържа доброто настроение и радостта от живота. Пилатес е идеалната система упражнения за ума и тялото за всички. Ако искате да тонизирате, стегнете и оформите тялото си, да повдигнете самочувствието си и да се чувствате освежени, заповядайте в часовете по Пилатес
    
Аеробика – Интенс, музика, движение в едно упражнение
Аеробиката е комплекс от физически упражения, които обикновено се изпълняват на фона на музика. Тя тренира и увеличава силата, мощността, гъвкавостта и координираността. Аеробиката е много популярна сред жените, които я практикуват на групи или пред телевизора. Елате и пробвайте при нас!!!!

Каланетика за идеална фигура
Създателка на каланетиката е американката Калан Пинкни, която дълги години страдала от проблеми с гръбнака и ставите. За да облекчи болките си тя съставя този комплекс от статични упражнения – съчетание между йога, балет и фитнес, при които липсват резки движения и скокове, но въпреки това, се натоварват всички групи мускули (като при всяко упражнение се натоварва не само една конкретна група мускули, а няколко). Каланетиката оказва комплексно влияние върху организма – подобрява метаболизма, изгаря мазнините, подобрява стойката и е чудесен начин за релаксация.
    
Тенис на маса
Добър ли сте в играта тенис на маса? Зповядайте да поиграете, да се разтоварите и да покажете какво можете. Една забавна и пристрастяваща игра, която ще ви помогне да изгорите някоя друга калория.
    
Кик-бокс и ММА
Окинава карате – Ред, Дисциплина, Уважение
Окинава карате шорин-рю е традиционно бойно изкуство, което се отличава с бърз, взривен, мощен и гъвкав характер. Стилът е изключително богат, практичен и ефективен. Практикуващите се обучават по стройна и ясно структурирана техническа програма, което им гарантира устойчив напредък и развитието на физически и психически качества на личността. Окинава карате шорин-рю е подходящ стил за хора от всички възрасти – деца, младежи, жени, мъже, възрастни, които искат да се чувстват здрави, жизнени и енергични. Тренровките се провеждат под ръководството на сенсей Цветан Иванов, 4 дан окинава карате шорин-рю. Цветан Иванов има над 6 години опит в обучението на хора от всички възрасти, и също така е професионален педагог и психолог.

Други школи по фитнес в Пловдив

 
Комплекс "Акваленд"

Боулинг Акваленд разполага с висококачествено оборудване на Brunswick - 10 писти. ...още

 
Смарт студио Kamato

Смарт студио КАМАТО е мястото, където имате възможност да промените живота си, да станете ...още

 
Фитнес и скуош клуб "Тотал Спорт"

Фитнес и скуош клуб "Тотал Спорт" отваря врати през ноември 2003 година като ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft