фитнес центрове

Фитнес Център "Атлетикко"

arts_blue_line
представяне grey_line

АТЛЕТИККО - модерен фитнес център, разположен на 230 кв/м в самия център на град Плевен. Оборудван е с уреди от "Jimsa", "Vasil gym", "Life fitness", "Kettler", олимпийски лостове, гумирани дискове, бягащи пътеки, велоергометри и други уреди за кардио тренировка и поддържане на добро здраве, оформяне на красиво и хармонично тяло.

В новооткритата зала по аеробика и танци ще намерите разнообразие от стилове, задоволяващи всички интереси. Залата по аеробика е снабдена с професионална озвучителна техника, както и с висок клас аксесоари - степове и постелки на фирмата Reebok, топки, гирички и др. За нуждите на часовете по бойни изкуства ще се радвате на професионални татами, тайпани и други необходими аксесоари.

Тук могат да подобрят формата си и се грижат за нея както жени така и мъже любители или професионални спортисти. Дипломирани инструктори и рехабилитатори се грижат да се чувствате добре и да изглеждате така. Фитнес център "АТЛЕТИККО" разполага още със солариуми (хоризонтален и вертикален) на една от водещите фирми в бранша "Sportarredo", масажен кабинет, финландска сауна, богат протеинов бар и спортни екипи на фима "Georgo´s".

Мисията
Независимо дали целите Ви са натрупване на мускулна маса, освобождаване от излишните мазнини, лечение на травми или просто релакс ...

Нашият Екип
Във Фитнес център "Атлетико" работи професионално подготвен персонал. Дипломирани инструктори и рехабилитатори ще се грижат за Вас, да се чувствате добре и да изглеждате така.

Други фитнес центрове в Плевен

 
Фитнес зала "Elit Gym"

Фитнес зала Elit Gym Плевен Кардио уреди: пътеки, велоергометри, степери. Професионално ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft