фитнес центрове

Фитнес центрове "Ситалк"

arts_blue_line
представяне grey_line

Фитнес центрове Ситалк

Фитнес центрове „Ситалк” са оборудвани с най-новата серия фитнес уреди на VASIL GYM. Можете да се възползвате от разнообразие от масажи, солариум, сауна и парна баня. В кафето ще откриете богато разнообразие от енергийни напитки и храни, с които да възстановите равновесието в организма си, а от протеиновия бар можете да се снабдите с нужните ви хранителни добавки от най-големите световни производители. Освен тях можете да закупите и аксесоари - колани, фитили, ръкавици, фитнес облекло и т.н.

Фитнес центрове „Ситалк” предлагат и едни от най-ниските цени в страната. Съчетанието на ниски цени с множеството възможности за работа върху тялото и допълнителни услуги, като персонален треньор, изготвяне на лична фитнес програма и индивидуален хранителен режим, превръщат веригата в желано място за посещение от хора от всички възрастови граници и професии.

  • Фитнес център „Ситалк” Зимен дворец

Зимният дворец на спорта отдавна е култова зала, свързана с културизма. Тук навремето се провеждаше международният турнир „Бонсист”, където са участвали много известни културисти, а от 15 януари 2008 г. отвори врати обновеният фитнес център. Фитнесът в Зимния дворец е след тотален ремонт и с напълно обновено оборудване от любимата за всички надъхани билдери серия VASIL GYM HARD LINE. Тук за първи път в България е представена цялата нова серия на уредите със свободни тежести VASIL SWAY 1000.

Адрес: гр. София, Студентски град, Зимен дворец

  • Фитнес център „Ситалк” Павлово

Бутиков фитнес, предлагащ също спа услуги, разнообразие от масажи, парна баня, сауна, солариум и огромно разнообразие от напитки на протеин бара. Освен пълната гама фитнес оборудване, можете да използвате пътека за бягане, велоергометър и крос тренажор.

Адрес: гр. София, бул. "Ал. Пушкин" №13
тел.: 02 850 14 48

Други фитнес центрове в София

 
Star Club Fit & SPA

Because FIT is the new RICH Точно така-Да си богат, означава да си във форма! Искате перфектно ...още

 
СК "ДЕМА"

15 ГОДИНИ СК ДЕМА – Най-добро място за спорт и възстановяване!   СК ДЕМА ...още

 
СК "ДЕМА"

15 ГОДИНИ СК ДЕМА – Най-добро място за спорт и възстановяване!   СК ДЕМА ...още

 
Спортен Клуб Нео

Спортен Клуб “Нео” е създаден от професионални спортисти през есента на 2011г. Един от ...още

 
Фитнес център Dynamic

DYNAMIC sport place е място със стил, съчетаващо в себе си фитнес и кардио-зали, оборудвани с ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft