фитнес центрове

Фитнес клуб "Флайс"

arts_blue_line
представяне grey_line

Фитнес клуб ФЛАЙС Студентски град

гр. София, Студентски град, ул. "Александър Фол" №2

тел.: 0893 377 296

Фитнес клуб Флайс Студентски град е един от най - модерните фитнеси в София.Ние ще Ви посрещнем на повече от 500кв.м. Фитнес залата е оборудвана с фитнес уредите от професиналната серия на американската  компания Life fitness, като включва над 100 фитнес уреда и машини за тренировка, както и кардио уреди.Фитнесът разполага с мъжка и дамска съблекалня, модерни душ кабини и санитарни възли.

Фитнес клуб ФЛАЙС Манастирски Ливади

гр. София, ж.к. "Манастирски ливади" - Запад, ул. "Пирин" №56

тел.: 0893 506 050

Фитнес клуб ФЛАЙС Манастирски ливади е един от най-модерните фитнес клубове в София. Ние ще Ви посрещнем на повече от 800 кв/м. Фитнес залата е оборудвана с фитнес уреди от професионалната серия на американската компания PRECOR, като включва повече от 100 фитнес уреда и машини за фитнес тренировка, от които повече от 40 кардио уреда. Фитнес клуб Манастирски ливади разполага с модерни съблекални помещения за мъже и жени, както и модерни душ кабини и санитарни възли.

Фитнес клуб ФЛАЙС Бизнес Парк София

гр. София, "Бизнес Парк София", сграда "Sport Depot"

тел.: 02 401 65 92

Фитнес клуб Бизнес Парк Младост е един от най-модерните фитнес клубове във Верига Фитнеси Флайс. Фитнес клуба, заедно със модерната зала за бокс и организирани занятия, е разположен на площ от 900 кв/м. Фитнес залата е оборудвана с фитнес уреди от професионалната серия на италианската компания OEMMEBI, като включва повече от 110 фитнес уреда и машини за фитнес тренировка, от които повече от 30 кардио уреда. Фитнес клубът разполага с модерни съблекални помещения за мъже и жени, както и модерни душ кабини и санитарни възли. Модерната боксова зала разполага с професионален боксов ринг.

Фитнес клуб ФЛАЙС Красна Поляна

гр. София, ж.к. "Красна поляна", бл.31А, вх.4, ет.2

тел.: 0899 997 789

Фитнес клуб Красна Поляна е един от най-новите и модерните фитнес клубове от Верига Фитнеси Флайс. Фитнес клуба заедно с модерната зала за организирани занятия и бокс е разположен на площ от над 650 кв/м. Фитнес залата е оборудвана с фитнес уреди от професионалната серия на италианската компания OEMMEBI, като включва повече от 100 фитнес уреда и машини за фитнес тренировка, от които повече от 30 кардио уреда. Фитнес клуб Флайс Красна поляна разполага с модерни съблекални помещения за мъже и жени, както и модерни душ кабини и санитарни възли.

Фитнес клуб ФЛАЙС Веслец

гр. София, Център, ул. "Веслец" №18

тел.: 02 981 05 45, 0893 555 504

Фитнес клуб Веслец е една от фитнес залите с най-дълга история от Верига Фитнеси Флайс. Фитнес клуба, заедно с кът за бокс, е разположен на площ от над 300 кв/м в съмия център на София. Фитнес залата е оборудвана с повече от 50 фитнес уреда и машини за фитнес тренировка, от които повече от 10 кардио уреда. Фитнес клуб Вселец е любимо място за спорт на млади и бизнес ориентирани хора.

Фитнес клуб ФЛАЙС Хаджи Димитър

гр. София, ж.к. "Х.Димитър", ул. "Макгахан" №63

тел.: 02 840 18 19, 0899 910 809

Фитнес клуб Хаджи Димитър е разположен на площ от над 400 кв/м в квартал Хаджи Димитър. Фитнес залата е оборудвана с повече от 60 фитнес уреда и машини за фитнес тренировка, от които повече от 10 кардио уреда.

Фитнес клуб ФЛАЙС Дружба

гр. София, ж.к. "Дружба" 1, ул. "Искърско шосе" №4

тел.: 02 979 12 57

Фитнес клуб Дружба е разположен в непосредствена близост до езерото на кв. Дружба. Фитнес клуба, заедно с модерната зала за организирани занятия и бокс, е разположен на площ от над 550 кв/м. Фитнес залата е оборудвана с професионални фитнес уреди,  като включва повече от 80 фитнес уреда и машини за фитнес тренировка, от които повече от 20 кардио уреда. Фитнес клуб Дружба има уникална гледка към парка и е в непосредствена близост до FLYBAR.

Фитнес клуб ФЛАЙС Надежда

гр. София, ж.к. "Надежда", ул. "Република" №67

тел.: 02 936 26 86

Фитнес клуб ФЛАЙС Надежда е една от първите фитнес зали от Верига Фитнеси Флайс. Фитнес клуба, заедно с кът за бокс, е разположен на площ от над 250 кв/м в кв. Надежда. Фитнес залата е оборудвана с повече от 50 фитнес уреда и машини за фитнес тренировка, от които повече от 10 кардио уреда. Фитнес клуб Флайс Надежда е любимо място за спорт на млади и бизнес ориентирани хора.

Фитнес клуб ФЛАЙС Бели Брези

гр. София, ж.к. "Бели Брези", ул. "Лерин" №53

тел.: 02 958 26 58

Фитнес клуб ФЛАЙС Бели Брези е една от първите фитнес зали от Верига Фитнеси Флайс. Фитнес клуба, заедно с кът за бокс, е разположен на площ от над 300 кв/м в кв. Бели Брези. Фитнес залата е оборудвана с повече от 40 фитнес уреда и машини за фитнес тренировка, от които повече от 10 кардио уреда. Фитнес клуб Флайс Бели Брези е разположен в непосредствена близост до FLY BAR.

Фитнес клуб ФЛАЙС Младост

гр. София, ж.к. "Младост"

тел.: 0894 433 313

Други фитнес центрове в София

 
Star Club Fit & SPA

Because FIT is the new RICH Точно така-Да си богат, означава да си във форма! Искате перфектно ...още

 
СК "ДЕМА"

15 ГОДИНИ СК ДЕМА – Най-добро място за спорт и възстановяване!   СК ДЕМА ...още

 
СК "ДЕМА"

15 ГОДИНИ СК ДЕМА – Най-добро място за спорт и възстановяване!   СК ДЕМА ...още

 
Спортен Клуб Нео

Спортен Клуб “Нео” е създаден от професионални спортисти през есента на 2011г. Един от ...още

 
Фитнес център Dynamic

DYNAMIC sport place е място със стил, съчетаващо в себе си фитнес и кардио-зали, оборудвани с ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft