фитнес центрове

Фитнес Клуб "Фит пойнт"

arts_blue_line
представяне grey_line

Бодибилдинг
Бодибилдингът е вид спорт, в основата на който стои моделирането на тялото чрез целенасочени упражнения на мускулите. Целта е изграждане на мускули с минимално количество телесна мазнина и точна дефиниция на отделните мускули. Тренировката с тежести е елемент от много видове спорт, но бодибилдърите тренират за мускулесто, хармонично развито тяло, като на преден план стои перфектната "симетрия".
На спортистите, занимаващи се с бодибилдинг, предлагаме отлични условия за хардкор тренировки!

Канго джъмпс (Kangoo Jumps) е иновативен за България тренировъчен стил, при който се използват специализирани обувки, намаляващи шоковото въздействие върху ставите и гръбначния стълб с до 80%. Канго джъмпс е подходящ за всяка възрастова група и изгаря 25% повече калории в сравнение с други упражнения. Канго джъмпс води до бързо и ефективно намаляване на теглото, стимулира мускулната сила, подвижността на ставите, координацията и издръжливостта. Заредете се с повече енергия за Вашето ежедневие и се насладете на една перфектна кардио тренировка с Вержи! 

Пилатес (Pilates) е цялостен, отлично оформящ фигурата тренировъчен метод, чието основно предимство е в равномерното трениране на цялото тяло. Пилатес помага за изграждане на правилна стойка, подобрява координацията, укрепва гръбначната мускулатура и затова е особено препоръчителен при проблеми в тази област. Пилатес стимулира вътрешната сила, премахва умората и стреса от ежедневието и тонизира и умствено, и физически. Само след няколко седмици ще усещате тялото си по съвсем различен начин. Както казва самият създател на метода, след 10 тренировки ще се чувствате по-добре, след 20 ще изглеждате по-добре, а след 30 ще имате едно напълно ново тяло!

Йогалатес (Yogalates) е перфектната комбинация за всички, които искат да съчетаят предимствата на йога и пилатес в една тренировка. Спортът е подходящ за всяка възраст и комбинира медиативните техники на йога с укрепващите мускулите нежни упражнения на пилатес. Съзвучието от движение и дишане от двата метода са в основата на йогалатес. Модерните и древни техники създават перфектна симбиоза, за да повлияят в еднаква степен на тялото и духа. Уверете се сами и направете първата стъпка към стройна фигура и отлично настроение!

Фитбол (Fitball) - Под звуците на приятна и динамична музика, ще оформите гъвкаво и грациозно тяло. Часът се провежда с швейцарски топки, които провокират равновесието и карат мускулите, които отговарят за стабилизиране на тялото да се стягат. Упражненията са разнообразни и интересни, развиват гъвкавост и сила, оформят цялото тяло. Не се колебайте да опитате, за да се уверите, че започнете ли веднъж - няма отказване!

Работно време

Понеделник - Петък от 7:00 до 22:00 ч.
Събота - Неделя от 9:00 до 21:00 ч.

Други фитнес центрове в София

 
Star Club Fit & SPA

Because FIT is the new RICH Точно така-Да си богат, означава да си във форма! Искате перфектно ...още

 
СК "ДЕМА"

15 ГОДИНИ СК ДЕМА – Най-добро място за спорт и възстановяване!   СК ДЕМА ...още

 
СК "ДЕМА"

15 ГОДИНИ СК ДЕМА – Най-добро място за спорт и възстановяване!   СК ДЕМА ...още

 
Спортен Клуб Нео

Спортен Клуб “Нео” е създаден от професионални спортисти през есента на 2011г. Един от ...още

 
Фитнес център Dynamic

DYNAMIC sport place е място със стил, съчетаващо в себе си фитнес и кардио-зали, оборудвани с ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft