пейнтбол игрища

Увеселителен Парк "Приказката"

arts_blue_line
представяне grey_line

Увеселителен парк "ПРИКАЗКАТА" разполага с пълен набор от съоръжения, които позволяват не само развлекателни игри и забавления, а и сериозни състезателни предизвикателства със силови елементи за деца и възрастни. При това не е нарушена естествената природа, а за всички настилки, озеленяване и съоръжения са използвани материали, характерни за региона.

Наслаждавайки се на живописната природа, почитателите на активния отдих, ще могат да се отдадат на редица интересни занимания. Сред гората са изградени съоръжения за игра на боулин, мини голф, стрелба с лъкове и въздушно оръжие, точен шут. Предлага се езда на пони и возене в каручка. За почитателите на по-екстремните преживявания има пейнтбол, алпийска стена и алпийска градина и бънджи-махало, а с "лудото колело"  можете да изпитате своите възможности и да спечелите примамливи награди. 
В парка също така има и малко езеро с пристанище за модели на кораби и лодки, както и музей на старите занаяти. Увеселителен парк "Приказката" разполага с кафе-градина и детски кът за най-малките,  барбекю, лятно кино със сцена.За родителите има приятни и романтични алеи  за разходка и отмора .Паркът може да бъде домакин на културни, развлекателни мероприятия и чествания. Също така характерни за региона, са и животните разположени в зоокъта.

Едно от предназначенията на изградените атракции е провеждането и на тиймбилдинг.

Различните по дейност, големина и географско разположение фирми, могат да проверят ловкостта, издръжливостта, бързата реакция и сплотеността на своите екипи. Всички дървени, въжени мостове, стълби, мрежи и стени са абсолютно осигурени и обезопасени.

Пейнтбол (за лица над 14 години)
В Парк "Приказката" можете да играете пейнтбол на игрище с размери 40 на 40 м., оградено със защитна мрежа. Пейнтбол игрището е подходящо за игра на отбори от по 2, 3 и 5  души всеки. Укритията са от различни материали - дърво, автомобилни гуми, строителни материали, други. Битките и  любимите отбори могат да се наблюдават от три страни на  терена. Пейнтбол игрището е само на 100км от София

Екскурзии до Белоградчишките скали и Пещера Леденика

Други в град Враца

 
Фитнес клуб "Олимп"

Фитнес клуб "Олимп" ...още

 
Клуб по художествена гимнастика

Клубът по художествена гимнастика е създаден към Младежки дом през 2008 година. В него ...още

 
Клуб по спортни танци "Харизма"

Клубът по спортни танци във Враца е основан на 11.01.1975 година към Младежкия дом. Той е ...още

 
CROSS

Крос ООД е българска компания, основана през 1995 г. и специализирана в производството на ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft