тенис кортове

Тенис училище Малинова долина Sport&Spa

arts_blue_line
представяне grey_line

Академията е открита през 2009 година под името New Generation Tennis Academy (NGTA) и е естествено продължение на близо двадесет годишния труд на екипа ни в областта на тениса. Работата ни по изграждането на голяма, модерна база се превръща в реалност и след дълги години упорит труд Tенис академия “Малинова долина” е факт.

Академията се помещава в рамките на комплекс “МАЛИНОВА ДОЛИНА Sport & Spa“ и има за приоритет изграждането и развитието на млади състезатели, както и подпомагането на начинаещи и тенис любители от всички възрасти. Избора от настилки измежду червена, синтетична трева и Deco Turf (твърдата настилка, използвана на US Open и олимпиадите в Пекин 2008 и Атина 2004), както и възможностите за игра на закрито и открито, осигуряват пълна свобода и максимален комфорт, независимо от атмосферните условия.

Мини тенис – деца от 3г. до 6г.

Това е първото стъпало в тренировките по тенис. Въпреки крехката възраст на децата, малките кортове, меките топки и мини мрежите, позваляват на децата да развият тактически и стратегически умения, които са важна основа за по-нататъчното им развтитие в тениса.

Мини тениса е прекрасен начин, чрез спорт и забавление, децата да развият координационни умения и усет за предвижване в  пространството. Чрез игрови подход, децата приемат тренировките за любимо и интересно занимание и неусетно навлизат в “големия” тенис.

Тенис училище – деца от 7г. до 14г.

Тренировките от тенис училището са следващото ниво в тенис подготовката след мини тениса. В тренировъчния процес се използват топки, близки до нормалния отскок на стандартната тенис топка, играе се с детски ракети, подходящи за възрастта на детето.

Тренировките се провеждат на корт с нормални размери и стандартна височина на мрежата. Децата се разпределят в групи, съответстващи на нивото им на подготовка. Групите са съставени от максимум 6-7 деца, което позволява нормално протичане на часа и дава възможност всяко дете да получи адекватно внимание от треньора и да вземе дейно участие в тренировката.

График

Понеделник до Петък

  • от 10:00ч. до 11:00ч.
  • от 13:00ч. до 14:00ч.
  • от 17:00ч. до 18:00ч.
  • от 18:00ч. до 19:00ч.

Събота

  • от 10:00ч. до 11:00ч.
  • от 11:00ч. до 12:00ч.

Такси

Брой посещения За едно дете

За две деца (брат или сестра)

Еднократно посещение 15 лв. 24 лв.
1 път седмично 56 лв. 90 лв.
2 пъти седмично 104 лв. 166 лв.
3 пъти седмично 144 лв. 230 лв.

Посочените цени по-горе са за карти със срок 1 месец и продължителност на тренировката 60 мин. При пропускане на тренировка по независещи от Клуба причини, то има възможност тази тренировка да се отиграе по график до един месец след изтичане на картата.

 Транспорт: 
(Отнася се за районите Младост, Дървеница, Симеоново, и кв. Витоша)
- цена в посока – 3 лв.

За повече информация и записване – тел: 0886 849 629; email: tennis@mdss.bg

Други тенис кортове в София

 
СК "ДЕМА"

15 ГОДИНИ СК ДЕМА – Най-добро място за спорт и възстановяване!   СК ДЕМА ...още

 
СК "ДЕМА"

15 ГОДИНИ СК ДЕМА – Най-добро място за спорт и възстановяване!   СК ДЕМА ...още

 
Спортен Комплекс Звездец

Спортен Комплекс "Звездец" се намира в с. Горна Малина. Разполага с игрища за волейбол, ...още

 
Тенис Клуб Шишковци

Спортният клуб разполага с: 2 червени корта, осветление с осветление Съблекални Баня ...още

 
Спортен клуб Славия Бомел 9

Спортният клуб разполага с: 3 червени корта с oсветление и 3 покрити корта с осветление и ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft