фитнес центрове

Тенис клуб Стоянстрой

arts_blue_line
представяне grey_line

Най-голямото достойнство на Клуба е специализираната тенис зала. Залата предлага 1 тенис корт, покрит със специална настилка - Durflex®. Комплексът предоставя на клиентите си и четири открити корта с червена настилка (шамот ). Големият брой открити и закрит кортове дават възможност на любителите на тениса да играят целогодишно.

Клубната база разполага с бани, съблекални с душове, спортно възстановителен център, в който се предлагат фитнес, сауна и масажи. В тенис базата се намират снек-бар ,стая за почивка, лекции, прожекции и тактически анализи за състезатели. Помещенията са снабдени с климатична, отоплителна и венти-лационна инсталация. В този си вид базата е много удобна за провеждане на състезания и тренировъчни и предсъстезателни лагери. Кортовете са проектирани с възможност за провеждане на международни състезания. Два от откритите корта разполагат с постоянни трибуни за публика, предвидена е възможност за изграждане на временни трибуни. В залата също е възможно изграждането на временни трибуни.

Просторната фитнес зала на Клуба е оборудвана с най-модерните уреди на американската компания Cybex?. Четири пътеки за тичане, арк-трейнър и три колела задоволяват все по-големия интерес към аеробните тренировки.  Комплексът разполага със SPA център, който гарантира идеална релаксация след физическите натоварвания. Оборудван е със сауна, джакузи, парна баня и предлага възстановяващи масажи. Амбицията на собствениците на ТК „Стоянстрой“ е да създадат удобно и приятно място за хора от всички възрасти, за цялото семейство.
Дори малките деца имат своето място в Клуба с игрална площадка с градинка. В голямото фоайе на сградата са разположени ресторант и лоби бар.
По пътя към просторните и чисти съблекални ви посреща специализиран спортен магазин, зареждан от най-добрите спортни марки. Тук можете да оставите тенис ракетата си за наплитане, да получите професионален съвет при закупуване на професионална екипировка. Клубът работи всеки ден от 7 до 22ч.. Всички основни съоръжения на тенис клуба са достъпни за хора с увреждания чрез подходящи рампи. Комплексът разполага със собствен паркинг, който е безплатен за клиентите на клуба.

Тенис школата към клуба е под ръководството на главния треньор Вячеслав Никитин. Треньорите се грижат за малките таланти, независимо дали искат да направят кариера в един от най-популярните и здравословни спортове в света или просто да се забавляват.

Други фитнес центрове в Пловдив

 
Фитнес център Идеал Спорт

Фитнес Фитнес център "Идеал Спорт" е създаден през 2009 г. Оборудван е с широка гама ...още

 
Авангард Фитнес енд Спа

Фитнес залата е разположена на площ от 400 кв.м. изцяло климатизирана и оборудвана с последен ...още

 
Комплекс "Акваленд"

Боулинг Акваленд разполага с висококачествено оборудване на Brunswick - 10 писти. ...още

 
Фитнес център "Лаута"

ТОНУС, ЗДРАВЕ, ХАРМОНИЯ, КРАСОТА, СИЛА, САМОЧУВСТВИЕ - ВСИЧКО ТОВА ВИ ПРЕДЛАГА ФИТНЕС ЦЕНТЪР ...още

 
Фитнес център "Теразини"

Добре дошли във фитнес център "Теразини" Ние Ви предлагаме: Кафе ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft