голф игрища

Тенис Клуб "Приморец"

arts_blue_line
представяне grey_line

Тенис - база, условия за ползване на корт

Към настоящия момент Тенис клуб "Приморец´ стопанисва два корта - 1-ви и 2-ри (шамот), които са част от голямата тенис база от десет корта (шамот) в Парк Езеро гр. Буграс. Голямия брой кортове, както и близостта на 14 етажния хотел "Парк" дават възможност за организиране на турнири и тенис ваканции.

Тъй като клубът не разполага със закрити кортове за зимния период, ние  се стараем да ги поддържаме добри за игра доколкото времето позволява. Като пример можем да посочим, че за изминалата зима спряхме играта на червено за съвсем краткия период от 24 декември до 28 януари, с което се гордеем.

Графикът се прави за всяка следваща седмица поотделно. Информация за текущия график можете да получите на телефон: 0888 206 514.

Голф

При нас е най-близкото място до града, където можете да се докоснете до този спорт. Тук можете да научите основни неща и да се опитате да контролирате най-малката от всички топки за спорт. Разполагаме с клъбове, топки, някои приспособления, литература, както и поляните на парк "Езерото", където под завистливите погледи на минувачите ще имате възможността да опитате от това "нещо" наречено голф.

УНДСЪРФ УЧИЛИЩЕТО към клуба - разполага с учебни сърфове и платна.

Други в град Бургас

 
"VIP PRO HUNTER"

Най-модерното в България, оборудване по европейски стандарт. 4 коридора с подвижни и падащи ...още

© 2021 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft