тенис на корт

Тенис Клуб "Пирин"

arts_blue_line екипировка за тенис на корт
представяне grey_line

Секцията по тенис в дружество "Пирин" Благоевград се създава на 01.04.1982 г. Членове и симпатизанти на клуба проектират през 1986 г., на доброволни начала, централен корт и сграда на тенис комплекса. Сградата включва офиси, съблекални с бани, кафе-бар, зала за занимания и други помещения. Проектът се изпълнява през 1986 - 1987 г. През 1992 в България се ликвидират дружествата за физическа култура и спорт. През 1995 г. се създава и регистрира тенис клуб "Пирин", който на практика продължава дейноста на тенис секцията на дружеството за физическа култура и спорт.
След 1987 год., Благоевград е домакин на редица турнири за всички възрастови групи, включително и международни. От 2001 г. до 2004 г. тенис клуб "Пирин" е домакин на държавните първенства на открито по тенис за жени. Ежегодно се провеждат градски турнири за всички възрастови групи, като особен интерес представлява турнирът за мъже "24 часа" . Този турнир се провежда в средата на месец юни и срещите се играят без прекъсване до приключването му, което става в рамките на 24 часа. Голям интерес предизвикват и клубните турнири за най-добра семейна двойка.

УРОЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ В ГРУПА

Груповите уроци за граждани са с продължителност 55 мин. Обучението се провежда от април до октомври. За подробности посетете комплекса или позвънете на треньорите.


УРОЦИ ЗА ДЕЦА В ГРУПА

За децата заниманията обикновено са два пъти седмично по 55 мин. и се играе целогодишно. Обучават се деца от 8 до 18 год. От клуба се осигуряват ракети и топки, които са включени в цената на урока.


ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ
Индивидуалните уроци се провеждат в удобно за клиентите време. Цената на тези уроци се определя според това кога се провежда часа.


ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА ДЕЦА
Програмата за развитие на младите тенисисти е за деца, които тренират за да постигнат високи спортни резултати. В програмата се включват деца по решение на нашите треньори. За такива деца се правят големи отстъпки в таксите за обучение.

Други школи и клубове в град Благоевград

 
DIAMOND

DIAMOND е търговска марка на фирма ПК"Елмаз -Текс"- Фикрет Елмаз е основана през ...още

 
Екскурзионно летуване от Алпина

ЕКСКУРЗИОННО ЛЕТУВАНЕ 5 – дневно, както следва: От 14.08 до 18.08 по маршрут в ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft